Tavaly karácsonykor hatodszorra is férjhez ment Pamela Anderson, ezúttal testőrének, Dan Hayhurstnak mondott igent. (Az ötödik házassága tavaly körülbelül ilyentájt köttetett, de a pár, pontosabban az újdonsült férj, két hétig sem bírta, és rekordsebességgel váltak el.) Anderson csendes esküvője után először az angol Loose Women nevű műsornak adott interjút, amelyre online jelentkezett be az otthonából, az ágyában fetrengve, férjével az oldalán. 

Hayhurst nemcsak testőrként, hanem építési vállalkozóként is dolgozik, ami azért fontos információ, mert Anderson akkor futott össze a férjével, amikor nagyanyja 25 évvel ezelőtt megvásárolt lakását felújította. Aztán jött a koronavírus és mindketten az ingatlanban ragadtak, ahol totálisan egymásba szerettek. 

Karácsony óta ki sem mozdultunk az ágyból

– viccelődött Anderson az interjúban, amire a férfi rátett még egy lapáttal:

Nem hiszem, hogy valaha is kiszabadulunk a karanténból, szerintem mi örökre így maradunk.

Az interjúból az is kiderült, hogy a pár esküvője a korlátozások miatt elég visszafogottra sikerült, nem is nagyon akartak mást meghívni a szertartásra. Amikor megkérdezték a modell-színésznő-aktivistától, mi olyan különleges a mostani férjében, azt válaszolta, hogy ő egy igazi férfi, aki, ha kell, egy villanykörtét is ki tud cserélni.