Egy újabb pincérnő érezte úgy, hogy meg kell osztania a celebes tapasztalatait TikTok-oldalán, szúrta ki a Daily Dot. Annie Bond elmondása szerint egy forgalmas Los Angeles-i étteremben dolgozott öt évig, munkája során pedig nagyon sok hírességgel találkozott. Egyszer például Eva Mendes-zel és Ryan Goslinggal is, akik a gyerekeikkel együtt érkeztek, nagyon aranyosak és udvariasak voltak, ezért Bond 10 pontból 11-et adott nekik. 

Lady Gagával még ennél is nagylelkűbb volt, ő ötmillió pontot kapott Bondtól. 

Mindenki nevére emlékezett, és mindig elképesztően jól nézett ki. Hihetetlenül kedves. Egy istennő. 

Judd Apatow-ról (producer) és Leslie Mannról (Apatow felesége, színésznő) már nem volt ilyen jó véleménnyel, nekik 1 pontot adott gorombaságuk miatt. Igaz, aztán hozzátette, lehet, hogy csak nagyon rossz napjuk volt (de a pontszámon így sem változtatott).

@theanniebond

Remember restaurants? 😅 ##greenscreen ##ratingthings ##ratingcelebrities ##ladygaga

♬ original sound - Annie Bond

A pincérnő annyi hírességgel találkozott, hogy nem egy, hanem három TikTok-posztban kellett megosztania élményeit. A második videóban Keanu Reevesről beszélt, aki tucatnyi osztrigát rendelt magának, úgy, mintha ez lett volna a világ legtermészetesebb dolga. 

Nagyon udvarias, nagyon tiszteletteljes volt, az egész asztal fogyasztását kifizette, szuper nagylelkűen adott borravalót. 

Drake bezzeg, aki kész testőrgárdával érkezett, rozét ivott és salátát evett, csak 6 pontot kapott a pincérnőtől.  Drew Barrymore többször is járt abban az étteremben, ahol Bond dolgozott. Az akkor éppen állapotos színésznő kedves és mosolygós volt, amikor betért az étterembe, általában ugyanazt rendelte. Ezer pontot kapott a pincérnőtől.

@theanniebond

Reply to @charlotte_charlie_8 No offense to anyone who can down that many oysters tho 🥄##greenscreen ##ratingcelebrities ##ratingthings

♬ original sound - Annie Bond

A harmadik videóban Bond többek között Emilia Clarke-ról beszél, akiről szintén csupa jót mondott, ahogy az Amerikai Horror Story produceréről, Ryan Murphy-ről is, aki nemcsak udvarias, de bőséges borravalót is adott. A rendező mégis csak 6 pontot kapott, mivel Bond valamiért mindig kényelmetlenül érezte magát a férfi közelében. 

@theanniebond

Reply to @shanyroo This is fun for me so i hope it’s fun for y’all too! ##greenscreen ##ratingthings ##ratingcelebrities ##fyp

♬ original sound - Annie Bond