Többször is beszóltak már Khloe Kardashiannek a követői, hogy túltolja a photoshopot Insta-képein. Nem sokat változott a helyzet azóta, néhány kommentelő továbbra is kritizálja a celeb fotóit, aki most éppen a részben saját maga által alapított Good American ruhamárka legújabb kampányában pózolt, mutatjuk is, hogyan. 

A Kardashiannek címzett beszólásokat a The Sun is összegyűjtötte, cikkünkben megírták például azt is, hogy az egyik kommentelő azt írta a celebnek, hogy érti ugyan, hogy a fotós egy különleges szögből akarta lefotózni őt, de a végeredményt elnézve biztosan nem erre gondolhatott. 

A hozzászólók egy része szerint Kardashian ismét túlzásokba esett a photoshop használatakor, de olyan is akad, aki nem érti, hogy nézhet ki a celeb lába olyan hihetetlenül hosszúnak és vékonynak, mint az alábbi képen. 

A vádak azért is érdekesek, mert a Good American Insta-oldalán a bemutatkozó szövegében azt írja, hogy kiáll amellett, hogy mindenki olyannak fogadja el a testalkatát, amilyen.  Kardashian tavaly az Elle magazinnak beszélt arról, hogy tisztában van azzal, mennyien kritizálják, ő ugyanakkor sosem szólna be másoknak a közösségi oldalakon.  

Sosem fordítanék arra időt, hogy valakit megszégyenítsek vagy negatív dolgot írjak róla. Csakis kedves és pozitív dolgokat kommentelek.

Ugyanebben az interjúban derült ki az is, hogy bár régebben még rosszul estek neki a beszólások, már nem foglalkozik velük. A celeb nemcsak beállított divatfotókat oszt meg, nemrégi Insta-posztjában egy mindenféle utómunkától és retusálástól mentes fotót is feltöltött magáról, amin látszanak a striái.