Ma sem maradnak Instahíradó nélkül: elsőként Demi Lovatóról értekezünk, akinek nemcsak a frizurája változott meg és lett rövid, pink fazonja, egy mellbimbópiercinget is beújított, ami eléggé kirajzolódik feszülős fekete felsőjén keresztül. 

Naomi Campbellnek nincs mellbimbópiercingje, amit onnan tudunk, hogy az i-D magazin címlapján félmeztelenül pózolt, és néhány fotót a lapszám belső oldalairól is közzétett már az újság.

Campbell azt nyilatkozta a fotózásról, hogy nagyon élvezte, egyben nagyon különleges élmény is volt számára, hogy egy fekete fotós fotózza (Luis Alberto Rodriguezről van szó), ez eddig még csak kétszer fordult vele elő karrierje során. 

Most pedig következzenek a kevésbé szexizős posztjaink: Irina Shayk neonzöldbe öltözve pózol a márciusi orosz Vogue címlapján.

Maradva a magazinfotózásoknál, Kate Hudson az InStyle-nak állt modellt, színes ruhában, színes sminkkel, érdekes melltartóban. 

Erről jut eszünkbe Kylie Jenner legutóbbi Insta-bejegyzése, aki lehet, hogy nem egy divatlapnak, hanem csak a saját maga kedvére fotózkodott, mindenesetre a szettje (színességét tekintve) simán felveszi a versenyt Hudsonéval. 

Nicole Kidman pedig egy gyerekkori és egy mostani képpárral frissítette Insta-oldalát, hogy megmutassa, mennyire hasonlít gyerekkori önmagára.