Csütörtök este volt a Való Világ Powered By Big Brother 10. évadának utolsó előtti párbaja, a nézők VV Bálint és VV Robi közül választhattak, akik az elmúlt néhány napot elég durva vitázással töltötték a villában. Az RTL sajtóközleménye szerint 229 871 szavazatot adtak le a nézők, ami a legnagyobb szavazatszám, amióta applikációval lehet szavazni a Való Világban, és a két fiatalemberre majdnem ugyanannyi voks érkezett. De csak majdnem: Robira 487-tel többen szavaztak, így 50,11%-kal ő nyert, és ezzel bekerült a legjobb három közé, a döntő szombat este lesz.

Az alábbi videón lehet megnézni a pillanatot, amikor kiderül, hogy Robi nyert, és a fiatalember örömtáncáért, na jó, inkább örömugrálásáért mindenképpen érdemes a videóra kattintani. A helyzet komikumát fokozza, hogy a nagy örömködés közben Robi egyszer csak megjegyzi:

a sliccem is lecsúszott!

És tényleg: Robi lecsúszott sliccel nyerte meg a párbajt, Puskás Peti műsorvezető aztán mondja is neki, hogy:

Robi, húzd fel a sliccedet!

Robi felhúzza, aztán visszamegy a Villába.

Ezek után a játékosoknak nyomban újra szavazniuk kellett egymás után, mivel ma, azaz péntek este is lesz egy párbaj. VV Vivi és VV Moh kapott két-két szavazatot, Vivi mint villamester úgy döntött, hogy bevállalja, megy ő párbajozni, viszont Moh-t választotta ki maga mellé, így az utolsó párbajban közülük lehet majd választani.

Ez azt jelenti, Robin kívül VV Merci is biztosan döntős, ők ketten mindenképpen esélyesek a 36 millió forintos fődíjra. Robi győzelme olyan szempontból szenzáció lenne, hogy még sosem nyert itthon nyíltan nem heteroszexuális személy valóságshow-t, és nők is csak kivételesen. Ha Vivinek sikerül megnyernie a párbajt péntek este, akkor Moh kiesésével a top3-ban nem marad heteroszexuális férfi, ami mindenképpen figyelemre méltó anomália lenne a magyar valóságshow-k történelmében.

Bálinttal egy búcsúinterjút alább lehet megnézni, a fiatalember azt mondja, azt hitte, ő fog győzni, és elképesztően csalódott volt, lefagyott és lesokkolódott, amikor kiderült, hogy elvesztette a párbajt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Robi lecsúszott sliccel, 487 szavazattal verte meg VV Bálintot, bekerült a döntőbe

Itt a videó minden idők egyik legszorosabb és legviccesebb VV-párbajáról. „Még a sliccem is lecsúszott” – mondja Robi az örömtánc után.

134 · Feb 26, 2021 09:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments