Csendesen csordogáló hétvége volt ez a híresemberek Instagramján, de azért csak összegyűlt néhány figyelemreméltó poszt. Ez tehát az Instahíradó.

Palvin Barbara például azt fejezte ki ezzel a sejtetős felöltözéssel, hogy nagyon hiányzik neki a milánói divathét. Nagyon trükkös ez a beállítás, de ami járulékos izgalmat hoz a történetbe, az a kommenttér, amelyből egyértelműen kiderül: Palvinnak valamiért őrülten sok török rajongója van.

Kolléganője, Mihalik Enikő New Yorktól búcsúzkodott – a modell az elmúlt napokban ott rendezkedett be, a lakásában, de most visszatért Budapestre (ezt az InstaStoryjából tudjuk). Korábban viszont jelezte, hogy mindez ideiglenes, hosszú távon New Yorkban tervez élni.

Híradónk utolsó magyar szereplője Tolvai Renáta, akinek volt egy kisebb posztömlése a KarJenner-nőket idéző ruhás önmagáról. Posztunk élesedésekor ez a legfrissebb, ezért került be a híradóba. De ha nemcsak a domborítására kíváncsiak, akkor tessék, hallgassák meg a legutóbb megjelent dalát!

És ha már invokáltuk őket, akkor tessék, itt van Kim Kardashian, aki legutóbb azt közölte a világgal, hogy a legjobb dolgok az életben nem dolgok, viszont pont előtte meg egy szál harisnyában hirdette, hogy mostantól ilyen harisnyákat is árul.

Heidi Klum pedig megmutatta, milyen kevés ruhában fotózták le húsz évvel ezelőtt. Ő történetesen nem reklámoz ezzel semmit.

Reese Witherspoon tavalyi képekkel nosztalgiázott a díjkiosztó-szezonról (talán azzal összefüggésben, hogy február 28-án tartják meg online a Golden Globe-ot). Hiányzik neki a szépségcsapata, írta mellé, meg azt, hogy de jó volt régen, amikor helyekre jártunk, emberekkel találkoztunk, és öltözködőset játszottunk.

Jennifer Garnernek viszont bőven jutott a beöltözésből: egy videóval adott ízelítőt az elmúlt évéből, illetve az életéből. Amelyben olyan régóta tart a karantén, hogy már mindenkinek volt karantén-születésnapja, ő pedig kitett magáért, hogy az ünneplések szórakoztatóak legyenek. (Három gyereke van Ben Afflecktől, alighanem róluk van szó, mint ünnepeltekről.)