Istenes Bence azért beszélt párkapcsolati nehézségeiről, hogy erőt adjon másoknak

2021.03.01. 13:47

Az Életünk története második évadának első vendégei Istenes Bence és Csobot Adél voltak, akik műsorbéli élményükről a Reggeliben meséltek. Istenes elmondta, amikor a felvétel készült, kapcsolatuk annyira mélyponton volt, hogy azon is elgondolkodtak, nem kellene-e inkább lemondaniuk a szereplésüket. Végül azért döntöttek úgy, hogy elmennek, sőt párkapcsolati problémáikról is beszélnek, hogy példájukkal segítsenek azokkal, akik hasonló helyzetben vannak. 

Rólunk nagyon sokan azt gondolják, ó, ők egy álompár, nekik semmi gondjuk és semmi bajuk nincsen, bárcsak nekem is ilyen életem lenne. Az is volt benne (abban, hogy elvállalták a felkérést), hogy mondjuk el őszintén, miben vagyunk, hátha erőt adunk másoknak. 

Istenes szerint korunk súlyos problémája, hogy az Instagramnak köszönhetően (ahol mindenki csak vidám fotókat posztol magáról), könnyen azt lehet hinni mások életéről, hogy az tökéletes és sosem szomorú.

Nem. Mi is küzdünk problémákkal, hátha ez erőt ad másoknak, hogy ők is merjenek a kapcsolatukért küzdeni. Azt is látom, hogy nagyon gyorsan feladják emberek, nagyon gyorsan kiszállnak bizonyos kapcsolatokból. 

Istenes úgy gondolja, ha mindkét fél szeretne dolgozni a kapcsolaton, a megfelelő kommunikációval nagyon sok szakítás elkerülhető lenne.