Ahogy tudhatja, a Való Világ 10. évadának győztese Vivi lett, aki Mercivel és Robival versenyzett a fináléban. Az eredményhirdetés után az RTL miniinterjúkat készített a döntősökkel, VV Merci például arról is beszélt, hogy nem bánta meg, hogy lefeküdt Mohval, akibe nem feltétlenül szerelmes. 

Nem tudom pontosan, hogy mit érzek, lehet, szerelmes vagyok belé, lehet, hogy csak vonzódok hozzá, lehet, elérhetetlen volt számára. Szeretek vele lenni, szerintem ez a lényeg. 

Bár korábban azt mondta, megbánta, hogy lefeküdt a fiúval, most megváltoztatná a véleményét, azért nincs rossz érzése a történtek miatt, mert visszagondolva jól érezte magát. Reméli, édesapja jó szívvel fogja fogadni őt, nem haragszik majd a lányára, amiért egy műsorban szexelt.

Édesapám szemébe biztos vagyok benne, nem lesz jó érzés belenézni. Látta, hogy a kislánya ezt csinálta, úgy gondolom emberek vagyunk, és mindenki csinálja, csak más otthon. 

Merci elmondta, hogy mielőtt bement volna a villába, volt egy kialakulóban lévő kapcsolata, a fiú "kívülről és belülről is tökéletes volt" Merci számára. Bár lelkiismeret-furdalása van a villában történtek miatt, reméli, a férfi megérti őt. Merci jövőbeli terveiről is beszélt: szeretne rapper lenni. A videó végén meg is mutatta tehetségét, ha gondolja, tekerjen oda.