A fenti, 2019-ben készült borítóképen Dylan és Cole Sprouse látható. A 28 éves, amerikai színészikerpár előbbi tagja itthon azért különösen ismert, mert több éve jár Palvin Barbarával, és most úgy tűnik, az utóbbi is megtalálta a párját. A Page Six fotókat közöl Cole Sprouse-ról és Ari Fournier-ről, amint hol egymásba karolva, hol kézen fogva sétálnak Vancouver utcáin.

Fournier kanadai és modell, persze kikerestük rögtön az Instagramját. Íme.

Az persze egyelőre még a jövő zenéje, hogy Ari Fournier tényleg a sógornője lesz-e Palvin Barbarának, hiszen a kapcsolata Sprouse-zal még nagyon új: a fiatalembert októberben még bizonyos Reina Silvával látták, aki mellesleg szintén kanadai és szintén modell. De térjünk vissza Fournier-hez.

Sprouse és Fournier még nem szerepeltek egymás Instagramján, ez is arra utal, hogy még nagyon a kapcsolatuk elején járhatnak. A kanadai modellről annyit lehet még tudni, hogy 22 éves, és hogy egy elég diszkrét nézettséggel rendelkező YouTube-csatornája van.

És ha már Cole Sprouse-nál tartunk, két érdekesség. Egyrészt meglepően népszerű a személyes Instagramja: 34 millióan követik. Összehasonlításként: ikertestvérének valamivel több, mint 9 millió, Palvin Barbarának 15 millió követője van. Másrészt Cole Sprouse-nak az a szokása, hogy ha meglátja, hogy valaki felismeri őt és próbál róla csinálni suttyomban egy fényképet, akkor ő is előkapja a telefonját, lefényképezi az illetőt, és a képet kiteszi a második Instájára, aminek a neve Camera Duels.

És a végére még egy kép Cole Sprouse-tól egy őt fotózó személyről, őt például a színész azért szúrta ki, mert kihallotta a beszélgetésből a vezetéknevét.