Mihalik Enikő vlogolni kezdett, ami az első (új) videója alapján szórakoztató lesz. (Korábban is kerültek fel videók a csatornájára, de ez most egy új korszak kezdete.) Íme a videó, alatta kivonatolva néhány fontosabb pont – ha néha az önök figyelmét is elrabolta volna különösen kameraérzékeny macska. Nyugalom, a kezdeti nyávogós influenszer-hangszínt gyorsan felváltja az értelmes női hang, legfeljebb a tüzelő macska nyervog a későbbiekben.

Mihalik az Instagramon kért és kapott kérdéseket a követőitől, az első vlogjában tehát ezekre válaszolt. „Kiválogattam azokat, amik nem perverz szexuális kérések voltak és nem az anyagi helyzetemet firtatták... fitogtatták.”

Elmondta például, hogy húsz évesen költözött ki New Yorkba, addig nem is hallott olyasmiről, hogy pánikrohamok egyáltalán vannak. Viszont fél évvel később egyszer rosszul lett: megdermedt, járni sem tudott, amitől még jobban megijedt. A barátnői segítségével taxizott haza, ők nyugtatták otthon. Három napig zsibbadt a bal karja. Aztán később még többször előfordult ez vele, az segített, ha félrevonult befogta a fülét és hallgatta a saját légzését.

Rákérdeztek a legnagyobb félelmeire: egyrészt attól tart, hogy meghízik, és nem fog tudni dolgozni, mert nem tud megfelelni a szakma elvárásainak. Arról is beszélt, gyerekkorában nagyon félt a sötétben 

Még most is van néha,hogy beparázok, ugyanis én elég spirituális vagyok és hiszek a szellemekben, mindig félek éjjel, amikor felébredek, hogy kimenjek a mosdóba, hogy „de mi van, ha valaki az ajtóban ott áll”.

Hat tetoválása van, az elsőt 19 éves korában, a születésnapjára kapta a testvérétől (egy kicsi csillag a bikinivonalán belül, nehogy a szülei meglássák). A nagyapja halála után egy kis csillagot és egy kis virágot varratott a tarkójára (mert mindig csillagvirágnak hívta), ezen kívül az oldalán van egy „live, love, laugh” felirat fehérrel, egy smiley a bokáján (szintén fehérrel, ezt letakartatta a kutyája tappancsnyomával), a csuklóján a bika asztrológiai jele (saját bevallása szerint értelmetlen és nem is látszik), illetve a kedvence: feketével egy trágár szó a szájában, erről kevesen tudnak.

A legkedvesebb híres ember, akivel találkozott, Beyoncé volt. 

Velem mindig nagyon aranyos volt, megdicsérte a ruhámat, és igazából a legmeglepőbb az volt, hogy amikor másodjára találkoztunk, emlékezett rám.

21-22-évesen nagyon sokat jelentett neki, hogy Beyoncé emlékszik rá. Főleg, hogy mindig is énekesnő akart lenni, várta, hogy felfedezzék, és a Destiny's Child volt az ideálja. Most szívesen duettezne valakivel, ha felkérnék, de a realitások talaján maradva: inkább saját ruhamárkát indít, amihez most női szabónak tanul. Úgy tervezi, hogy egy ideig párhuzamosan foglalkozna a modellkedéssel és ezzel, távlati célja, hogy a termékeket, amelyeket megálmodik, Magyarországon gyártsák.