Lakatos Levente arra próbált rájönni, mennyire könnyű becsapni az embereket a társkereső oldalakon manipulált képekkel, ezért készített magáról néhány fotót, amiken nővé alakíttatta magát, és egy 21 éves, Kitti nevű nőként regisztrált több társkereső oldalra, hogy megnézze, mi sül ki a kísérletéből. 

Lakatos a Fókusz stábjával együtt próbálták meg kideríteni, hány embernek tűnik fel, hogy az álprofilon látható Kitti valójában egy férfi. Lakatos szerint a párkereső oldalakon rengeteg a hazugság, sokan a valóságban nem létező luxuséletükkel akarnak felvágni, ezért könnyen látni olyan felhasználót, aki

drága autókkal fotózkodik, akkor is, ha nem az övé az autó, táskákkal pózol, akár úgy, hogy az üzletből elhozza, és utána meg visszaviszi, mert mégsem kell neki. 

Lakatos szerint a boltba visszavivős fogást sok influenszer is szokta alkalmazni, akik csak néhány fotó kedvéért vásárolják meg a ruhákat, hogy aztán egyből vissza is vigyék. Lakatos kamuképes kísérlete két napig tartott, ennek letelte után mutatta meg a Fókusz stábjának, mennyi levelet kapott. Meglepetésére egyetlen levélíró sem vette észre, hogy valójában egy férfi van a képeken. "Kittinek" majdnem kétszáz levelet írtak.

Átlag havi 1 millióval támogatnálak

- üzent neki az egyik felhasználó. Lakatos azt mondta, a harmincas éveik közepén járóaktól egészen a 70 éves férfiak is írtak neki, utóbbira példa egy 70 éves belgyógyász, aki nagyon lelkesen üzengetett "Kittinek". Az egyik felhasználó havi 400 ezer forintot ígért Lakatos álprofiljának, többen pedig önként, kérés nélkül megadták a telefonszámukat. 

Volt olyan, aki alávetettként az úrnőjévé akarta tenni Kittit, ami szintén elég bizarr levél volt

- mesélte Lakatos.