A hét elején írtuk meg, hogy egy újabb bébivel, Luciával bővült a Baldwin família. A családbővülés már önmagában is hírértékű volt, csakhogy az csavart egyet a történeten, hogy Hilaria Baldwin és Alec Baldwin ötödik gyermeke, Eduardo tavaly szeptemberben született meg, vagyis a legkisebb családtagot vagy örökbe fogadták, vagy béranya horda ki. A párnak nagyon sokan nekiszegezték a kérdést, hogy mi is történt pontosan, amire egyszer Alec Baldwin nem túl udvariasan válaszolt. A Page Six a sztárpár egyik közeli ismerősére hivatkozva azt írja, a rejtély megoldódott: a 6. Baldwin gyereket béranya hordta ki. 

És ha a Page Six forrása nem lenne elég, a rajongók kiszúrták, hogy Hilaria Baldwin nemrég bekövetett Instagramon egy béranyasággal foglalkozó ügynökséget

Hilaria Baldwin mindeközben továbbra is lelkesen posztol gyermekeiről, alább éppen Eduardót és Luciát láthatja. Hilaria a bejegyzéshez tartozó szövegben azt írta, mikor elvetélt, azt mondták a gyerekeiknek, hogy lesz még húguk, csak később fog érkezni a családba. 

Mindennap élünk, kötődünk egymáshoz, hálások vagyunk azoknak a különleges angyaloknak, akik Lucíát a világra segítették.