Nicolas Cage és Riko Shibata február 16-án hivatalosan összekötötték az életüket Las Vegasban. Íme, az ifjú pár!

Nicolas Cage marries Riko Shibata, his fifth wife, in Las Vegas ceremony: 'We are very happy'... In a "very small and intimate wedding" at the Wynn Hotel in Las Vegas...

Posted by The Cage Club on Friday, 5 March 2021

A 26 éves feleség hivatalosan is felvette az 57 éves színész vezetéknevét a nevadai dokumentumok szerint, írja az ET, az esküvő időpontját pedig szándékosan Cage elhunyt édesapja, August Coppola születésnapjára tették.

A Wynn Las Vegas hotelben zajlott szertartáson a menyasszony egy kézzel készített, három rétegből álló japán kimonót viselt, amely Kiotóból érkezett. Erre a dalra vonult az oltárhoz, ahol katolikus és sintóista esküket váltottak, Walt Whitman-vers és haiku is elhangzott. Utána kisebb ünneplést tartottak, amelyen részt vett Cage egyik exfelesége, Alice Kim és 15 éves fiuk is.

A pár több mint egy évvel ezelőtt ismerkedett meg Japánban, fél évet külön töltöttek, és végül FaceTime-on jegyezték el egymást. „A kedvenc színe a fekete, úgyhogy fekete aranyat és fekete gyémántot szeretett volna. Úgyhogy felkutattam, személyre szabtam, egyedivé tettem. És igazából elküldtem neki Fedexszel. Szóval jegyben járunk!” – nyilatkozta annak idején Cage a lánykérésről. Cage-ék az első nyilvános randevújukat New Orleans-ben töltötték, romantikusan megtekintve a férj sírhelyét.

Nagyon szívesen írnánk sokat a frissen feleségévé lett nőről, de kitartó nyomozással is csak annyit tudtunk kideríteni, hogy Riko Shibata New York-ban született, amerikai állampolgár.

A cikk címlap-és borítóképe 2020 februárjában készült.