Patrick Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger 27 éves fia a Jimmy Kimmel Live! vendége volt a héten, a műsorban pedig elmondta, hogy 15 éves korában egy teljes napig volt Paris Hilton testőre.

A dolog úgy történt, hogy Rick Caruso menőnek számító, The Grove nevű Los Angeles-i plázájában dolgozott, a biztonsági szolgálatnál, kisebb feladatokat végezve, minden héten mást. Egy hétig biztonsági őr volt – miközben rá is őrök vigyáztak, hiszen apja akkoriban kormányzó volt. 

Hilton egyik nap a Grove-ban dedikált, és a saját biztonsági őrével érkezett, aki ráadásul korábban pont Arnold Schwarzenegger alkalmazottja volt. Mindenesetre az ifjabb Schwarzeneggert is kirendelték mellé, amikor pedig jelentkezett nála munkára, az örökösnő hitetlenkedve kérdezte, hogy „Patrick? Schwarzenegger? Hát te meg mit csinálsz?”, mire ő közölte, hogy aznap ő lesz a biztonsági őre. Elmondása szerint nagyon mókás élmény volt. Az alábbi képeken megtekinthetik, miként festett akkoriban Patrick Schwarzenegger – valóban nem keltette egy vészjósló testőr benyomását.

Azóta kicsit kisportoltabb benyomást kelt a fiatal Schwarzenegger, bár a haját még mindig az édesapja vágja.