Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak, írta meg a Page Six. A pár körülbelül négy évig volt együtt, két éve jegyben jártak, és korábban azt mondták, csak a világjárvány miatt nem házasodtak össze eddig – az esküvőt kétszer halasztották el.

Frissítés!

Idő közben Jennifer Lopez és Alex Rodriguez reagált a hírekre, a részleteket lásd lejjebb, a poszt alján.

A szakításban állítólag közrejátszott, hogy Rodriguezt hírbe hozták egy realitycelebbel, Madison LeCroy-jal. Bár ezúttal sem Rodriguez, sem Lopez, sem LeCroy nem kívánt semmit kommentálni, a realityceleb korábban azt mondta, valóban beszélgettek Rodriguezzel FaceTime-on, de soha nem találkoztak személyesen.

A Post annak idején megkérdezte egy Rodriguezhez közeli forrását, aki viszont azt mondta, nem is ismeri ezt a nőt. A US Weekly pedig arról írt, nagyon is ismerik egymást, de kötöttek egy írásbeli megállapodást, hogy egyik sem mond semmit.

A botrány után Lopez és Rodriguez továbbra is együtt jártak mindenhová, például vacsorázni, meg a Super Bowlra. A közelmúltban pedig Lopez arról beszélt egy interjúban, hogy amióta elkezdődött a karantén, terapeuta segítségét kérték, ami sokat tett a kapcsolatuk minőségéért.

Noha házasok nem voltak, több közös ingatlanuk (Floridában) és üzleti vállalkozásuk köti őket össze, valószínűleg az ügyvédeiknek egy ideig lesz munkája.

Lopez a legutóbbi Instagram-posztjában egy videómontázs látható, korábbi szerepléseiből, amelyeken nevetett. Annyit írt hozzá, mindenki keressen magának okot a nevetésre. (Egyébként éppen Dominikán forgat filmet.)

 Rodriguez pedig arról posztolt egyet, ahogy hajózik Miamiban. Nyilván nem egyedül, mert valaki lefotózta.

Frissítés!

A fenti hírekre, amint azt többek között a The Guardian is megírta, a két híresség a következő nyilatkozattal reagált:

Minden híradás valótlan. Gondjaink vannak, próbáljuk őket megoldani.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakításának hírét keltették, ők cáfolják a hírt

Rodriguezről korábban elterjedt, hogy félrelépett, kapcsolatuk állítólag ezt nem élte túl. Két éve járnak jegyben.

77 · Mar 13, 2021 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments