Vasvári Vivien Dubajba látogatott, és egy szó szerint csodálatos helyről posztolt két képet: a Csodák kertje vagy Csodakert (Miracle Garden, katt ide a hivatalos honlapért) nevű látványosságról van szó. A világ legnagyobb természetes virágoskertjeként hirdetett helyen 150 millió virágot és növényt lehet megcsodálni, fantasztikus kompozíciókban.

Az egykori sportolónő azt mondja az alábbi posztban erre a helyre, hogy az „én világom”. Egy 72 ezer négyzetméteres területen elterülő virágoskertről van szó, ami 2013-ban Valentin-napon nyílt meg, és azóta fogadja a turistákat októbertől májusig (a nyári hónapokban túl meleg van ahhoz, hogy a park látogatható legyen). A fent borítófotónak használt kép 2015-ben készült a kertben, ahol kb. 757 ezer liter vizet használnak naponta öntözésre, ezt a vizet Dubaj város szennyvizének megtisztításával nyerik.

Vasvári Viven Instagramját egyébként januárban a Baci Lingerie-nek készült fehérnemű-reklámfotói miatt szemléztük, lazán kapcsolódik ugyan, de akkor már ne maradjon ki innen, hogy a sorozat azóta folytatódott, a legutóbbi kép az alábbi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien felkereste a Csodák kertjét Dubajban

Vasvári Vivien Dubajból posztolt a hétvégén, azon belül is egy igen látványos virágoskertből. Napi 757 ezer liter víz megy el itt locsolásra.

967 · Mar 15, 2021 04:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments