Alan Carr egy brit humorista-műsorvezető, aki a múlt hónapban podcastot indított Life's A Beach címmel. A sorozat témája az utazás, és mindegyik epizódban egy hírességgel beszél (nosztalgiázik) azokról az időkről, amikor még lehetett turistáskodni. A podcast március 1-én publikált részében Robbie Williams a vendég, aki a legtöbbet arról mesél, hogy tinédzserként mennyire élvezte a nyaralásokat, amikor évről évre merészebb kalandokba bocsátkozott az elcsábítható lányokkal, szép lassan eljutva a csókolózástól a szexig.

Azt mondja, azóta egy vagyont elköltött már luxusvakációkra, de soha egyiket se élvezte annyira, mint tizenéves korának nyarait, amint ezt a The Sun is összefoglalja a podcast nyomán. Bár ez a beszélgetésben nem kerül szóba, ne felejtsük, hogy Williams legutóbbi luxusvakációja nem végződött túl jól: a híresség elkapta a koronavírust, és ott kellett maradniuk karanténban.

A beszélgetésben elhangzik továbbá, hogy Robbie Williams nem egy strandolós típus: a 47 éves énekes azt mondja, 20 évig élt Los Angelesben, és ezalatt egyszer sem ment le a strandra. A fő baja a homok és a napsütés, azt mondja ezeket nem kifejezetten kedveli – pontosabban nem szeret homokban járni-feküdni, és nem szeret kint lenni a tűző napon.

Amint azt szintén a The Sun korábban megírta, Williams vett egy villát Svájcban, a Genfi-tó környékén. A podcastból az derül ki, hogy az énekes családjával és 8 kutyájukkal együtt jelenleg itt, Svájcban tölti az idejét, rengeteget gyalogol, akár egy nap kétszer is felmegy a hegycsúcsra és vissza. Az alábbi képen a híresség és neje láthatóak, amint hótalpakkal gyalogolnak valahol a svájci Alpokban. A képet a feleség, Ayda Field Williams posztolta.

Williams saját bevallása szerint roppant bátor síelő, bár nem jó a technikája, azt meséli viszont, hogy nem eközben érte baleset, hanem amikor négy éves kislánya kikönyörögte, hogy jöjjenek le a hegyről szánkóval a szánkópályán. Az énekes azt mondja, kb. tíz másodperc után leesett a szánkóról, és úgy megütötte magát, hogy agyrázkódása és zúzódásai lettek.