Az alábbiakban áttekintjük, mik derültek ki az ismertség különböző fokán álló magyar személyekkel kapcsolatban, amióta a legutóbbi hírösszefoglalónkat közöltük. Tartsanak velünk, hosszú lesz!

Köllő Babettnek van egy zaklatója, aki igazából nem is őt, hanem a barátait zaklatja. „Van egy férfi, aki kéthavonta megjelenik, csinál egy új Babett-profilt és hívogatja az ismerőseimet. Nem csak simán, videóhívással és közben maszturbál is. Nem győzök bocsánatot kérni az ismerősökről, pedig tudom, hogy ez nem az én hibám.” Az illetőt arra kéri, fejezze be ezt. (Ripost)

Annoni Zitának nem egyszerű a kapcsolata a családjával: arról beszélt Tatár Csillának, hogy a sok sérelem miatt édesanyjával ritkán, idősebb bátyjával pedig évek óta nem beszélnek, „mindig van mosolyszünet”, de ez kölcsönös. Nagyon ritkán látogatja meg őket. Édesapja már nem él. „Hogy én ilyen ember lettem, az annak köszönhető, hogy édesapánk hogyan viselkedett velünk. Ezért nem lettem cicababa, nem az a fontos, hogy a nap 24 órájában hogyan nézek ki, milyen hajam, a bőröm, nem ez köti le a mindennapjaimat. Egy földön járó, nagyon kemény embernek nevelt, viszont meg van a hátulütője is, nem lettem lelki ember. Gianni oldaláról van egy óriási szeretet, a nap 24 órájában tudna erről beszélni.” (Bors)

Görög Zitát arról kérdezte a Blikk, hogy mit gondol azokról a nőkről, akik a szülés után a közösségi médiában mutatják meg a testüket, főleg azt, hogy visszafogytak a terhesség előtti alakjukra. „Nincs két egyforma eset, mindenkinek máshogy alakul át a teste szülés után. Amikor valaki a hasáról posztol, legyen az lapos vagy sem , egy folyamatot indít el egy másik anyukában, ami a csecsemőjétől veszi el az időt. [...] Egy baba érkezésekor annyi mindent kell megtanulnunk magunkról, a kicsiről, sokkal fontosabb dolgunk van. Az én testem is változott mindhárom várandósságom alatt, de tudtam, hogy idővel ha nem is eredeti formáját, de visszaalakul a testem. Nyilván volt amikor engem is zavart, de tudni kell mi a prioritás. Anélkül ne is vállaljunk gyermeket.”

Lazán kapcsolódik, de önök nem szoktak felkuncogni, amikor valahol azt olvassák, hogy valaki visszanyerte szülés előtti alakját

Szóval?

Noszály Sándor, az előző Nagy Ő jóban van a következővel, Tóth Dávid kajakossal – a Dancing With The Stars miatt ismerkedtek meg, és mindketten a harmincas éveikben szerepelnek a partnerkereső realityben. Természetesen adott neki tanácsot a műsorral kapcsolatban: „azt mondtam neki, a lényeg, hogy legyen önmaga. Ki tudja, lehet, hogy pont a műsorban találja meg az igazit. [...] Döntéseiben kombinálnia kell azt, amit a szíve és az esze diktál majd. Ez egy nagyon jó önismeret is egyben. Mondtam neki, ha megházasodik, boldog lesz, ha meg nem lesz boldog, akkor filozófus”. ( Bors ) További életbölcsességekért forduljanak Noszály Instagram-oldalához!

Klapka Dennis élete most nem boldog: depressziós, gyógyszereket szed. Párkapcsolata véget ért, és azt mondja, nagyon kell figyelnie arra a kapcsolataiban (nemcsak a szerelmiekben), hogy ne az öröksége miatt legyen valaki kedves vele. Fontolgatta, hogy elhagyja az országot, de apja özvegye és a barátai miatt nem szívesen menne, pedig van német állampolgársága. „Sokan olyan véleményt alkotnak rólam, mintha én tejben és vajban fürödnék, és egyébként semmi gondom sem lenne. Ha az ember a szeretteit elveszíti és egyedül él, nem könnyű.”  ( Blikk )

Curtis interjút adott a ZSHOW nevű Youtube-csatornán, amelyben többek között az derült ki, hogy milliós nagyságrendű kötbért kellett fizetnie, amikor annak idején nem jelent meg a Sztárban sztár című műsor felvételén – a műsorért kapott keresetéhez igazították az összeget. „Be voltam baszva, de nem ez volt a bajom. Halottak napjára esett a rendezvény, és ez nekem nagyon nem jó” – mondta még az esetről. Ezen kívül kitért arra, hogy 8 általános a legmagasabb végzettsége, de azt szeretné, ha a fia ennél tovább tanulna. Kokainnal pedig elmondása szerint a Belehalok sikere után találkozott először, és paranoiás lett tőle, állandóan azt figyelte, mikor viszik el a rendőrök. (Bors)

 Röviden:

  • Nádai Anikóra iskoláskorában azt mondták a társai, hogy úgy néz ki, mint egy hátulról kifordított lángos. Ezt az RTL-es műsorvezető mai napig nem tudja értelmezni. (24.hu)
  • Aki még nem látta Vadon János rádiós műsorvezető feleségét, és úgy érzi, ez nem mehet így tovább, az ide kattintson egy videóért, amelyet Vadon a hétvégén töltött fel az Instagramjára. (Blikk)
  • Gáspár Evelin valószínűleg a Youtube-on fog videókat közölni. (Blikk)
  • Polgár Krisztina szépségkirálynő pedig a harmadik gyerekét várja. (Blikk)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Köllő Babett ismerőseit szatír hívogatja videón, Nádai Anikó nem érti, mivel csúfolták

Tök őszintén: mi sem. Görög Zita érdekeset mondott a laposhas-posztolókról, plusz további érdekességek híresek családjairól.

7 · Mar 29, 2021 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments