Szőke Zoltán 21 évig volt Berényi Miklósként a Barátok közt egyik főszereplője az RTL Klubon, de aztán 2019-ben a karrierjében nagy váltás következett be. Azt mondja, elfogyott a mondanivalója, ezért visszavonult a napi sorozattól. Tavaly a konkurens csatornán, a TV2-n tűnt fel a Nicsak, ki vagyok? című showműsorban, és most ugyanez csatorna készített vele interjút. A Mokka riportjából kiderül, hogy az 52 éves, egy tanyára költözött színészre Erdőkertes művelődési házának vezetését bízták rá, ahol az alábbi videó szerint

küldetésének érzi, hogy a mai fiatalokban egy nemzeti identitást alakítson ki, és megszerettesse velük a magyar kultúrát.

A magyar kultúra mellett Szőke Zoltán még a jógával foglalkozik nagyon szívesen a következő riport szerint, amiben az egykori Berényi Miklós több jógapózt is bemutat, és amiben az egyetlen tévéműsorról híres színészt úgy mutatják be, hogy a műsor címe nem hangzik el.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa most egy művelődési házat vezet

Az 52 éves színész megmutatja a riportban, hogyan jógázik. Intézményvezetőként küldetésének érzi, hogy a mai fiatalokban egy nemzeti identitást alakítson ki.

79 · Mar 29, 2021 01:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments