Sok férfiszínész elég régóta van a pályán ahhoz, hogy még emlékezzünk az ifjúkori sármjukra, de kellőképpen értékelni tudjuk az idősebb korit is. Ebben a válogatásban megmutatjuk néhányukat, hogy a nehéz döntést: a fiatalkori változatuk tetszik jobban, vagy az, amelyiket megérlelte az azóta eltelt idő? Mindegyik képre kattintva galériát találnak, benne különböző életszakaszokban készült fotókkal az adott színészről – a végén pedig néhány meglepetést, úgyhogy nézzék bátran!

Brad Pitt

 A színész ezen a képen a Ha eljön Joe Black című filmben szerepel, ami 1998-ban jelent meg – Pitt itt körülbelül 35 éves. Ha egyet kattint, akkor máris megnézheti 21 évvel később, hogy aztán véleményt nyilvánítson.

Melyik jön be jobban?

Ben Affleck

31 éves volt Ben Affleck akkor, amikor a fenti kép elkészült róla, éppen egy filmpremieren. Róla is tavalyi képet mutatunk, mint viszonylag frisset – amikor még nem viselte meg úgy a karantén, mind szakmailag, mind emberileg. 

Melyik jön be jobban?

Jason Momoa

Ezt a látványt elsőre nekünk is nehéz volt feldolgozni, de ez az úr valóban Jason Momoa, húsz évesen. Ő első ránézésre leginkább testszőrzet-hosszúságban változott.

Melyik jön be jobban?

George Clooney

George Clooney a nyolcvanas évek óta van a pályán, akit pedig ilyen régóta fotóznak, nem kerülheti el, hogy néhány különösen izgalmas divatmegmozdulását is megörökítsék. A helyzet sokat változott, mint arról a fenti képre kattintva meggyőződhetnek.

Melyik jön be jobban?

Ryan Reynolds

Semmi köze ahhoz, hány éves itt, de milyen érdekes, hogy 2003-ban még nem sminkelték ki a férfisztárokat egy celebeseményre! Na, megnézte, milyen kevés az eltérés a két fotó közt? Akkor szavazzon! 

Melyik jön be jobban?

Keanu Reeves

Huszonöt év különbség van a fenti, és aközött a fotó között, amelyet erre kattintva érhetnek el. A közös bennük, hogy Keanu Reevesről elsőre mindig is nagyon nehéz volt megmondani, hány éves lehet.

Melyik jön be jobban?

Jake Gyllenhaal

Akármit is gondol a fenti kép láttán Jake Gyllenhaal megjelenéséről, nyomatékosan kérjük, hogy szíveskedjen megnézni a színészről készült, későbbi képet is a galériában, és aztán őszintén nyilvánítson véleményt!

Melyik jön be jobban?

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio ugyancsak klasszikus példája a szuperfiatal koruk óta foglalkoztatott színészeknek, ráadásul a kedvtelése is nagyjából ugyanaz: amikor nem dolgozik, a fiúbarátaival bulizik.

Melyik jön be jobban?

Ryan Gosling

A listáról nyilván a másik Ryan sem maradhatott le, és mivel ő került a sor végére, vele kezdődik az a kis extraválogatás, amely már nem arra koncentrál, hogy a lehető legsármosabb oldaláról mutassa be az adott színészeket. Szóval kattintson, van ott még bőven, de most még utoljára arra kérjük, hogy ha kihüledezte magát, szavazzon!

Melyik jön be jobban?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pályakezdő vagy befutott korukban tetszenek jobban ezek a színészek?

Brad Pitt, George Clooney és a Ryanek is elég régóta vannak a szakmában ahhoz, hogy legyen összehasonlítási alap. De a névsor itt még messze nem ér véget!

6 · Apr 08, 2021 10:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments