Osvárt Andrea strandolós képpel vár egy jó nyarat, Vass Zitát fehérneműben fotózták

2021.04.09. 16:20

Ma is összegyűjtöttük ismert magyar nők attraktív Instagram-posztjait, íme, lássuk őket!

A címben is kiemelt Osvárt Andrea egy alighanem korábban készült, gumimatracos képpel fejezte ki, mennyire hőn áhítja már, hogy maszk nélkül élvezhesse az életet. A színésznő egyébként rengeteg figyelemreméltó képet tesz közzé mostanában, itt is láthat kettőt, amelyeket nemrég tettünk szóvá.

 Ugyancsak sokszor értekezünk Metzker Viktóriáról is, de ugyancsak bőven van rá ok: a dj, aki tegnap annak örült, hogy Fonogram-jelölt lett, az áprilisi időjárás szeszélyességén merengett egy kismedencényi vízben.

Vass Zita egy fotózás pillanatait örökítette meg, a videó alatt egy Lana Del Rey-dal szól, polifonikus csengőhangok stílusában. De ez legyen a legnagyobb baj.

Horváth Éva gyereket vár, amit most azért hangsúlyozunk, mert ő is megjegyezte ezt a képaláírásban: a kép nem friss, viszont egy bikinikatalógusba készült, ehhez mérten vonzó.

További terhes (ő mondta így a vlogjában, ne lőjenek!) szereplője az összeállításnak Mihalik Enikő, aki az ágybanfetrengős képek mellé azt írta, idén nem várt locsolókat (igen, ez még az előző hétvégére utal, bocs).

 Nyári Diána pedig egy melltartós kép kíséretében (és a Hot! magazin plasztikával foglalkozó különszámában) jelentette be a napokban, hogy megműttette a melleit,  minderről itt láthat szöveges és képes bizonyítékot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Osvárt Andrea strandolós képpel vár egy jó nyarat, Vass Zitát fehérneműben fotózták

Metzker Viki pedig jacuzziszerűségben elmélkedik a szeszélyes áprilisi időjárásról.

2 · Apr 09, 2021 04:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments