Az Esquire magazin írta meg először, hogy Macaulay Culkin és Brenda Song színészeknek gyereke született. 

A baba április 5-én született Los Angelesben, kicsit több mint három kilóval, és a Dakota nevet kapta (a teljes neve Dakota Song Culkin), a színész 2008-ban elhunyt nővére után. 

Culkin és Song csaknem négy éve vannak együtt, egy thaiföldi forgatáson ismerkedtek meg. Mindketten gyereksztárokként kezdték, annak minden negatív tapasztalatával. Életmódjukról a magazin azt írja, „egy bájos kis házban laknak, Culkin festette fel az ajtajához vezető sárgaköves utat. Összeillő pizsamát hordanak. Song kenyeret süt – már a járvány előtt ezt csinálta. Állatokat tartanak: három macskát (a legfiatalabbat Culkintól kapta 2019 karácsonyán, Santának hívják), pár halat, egy shiba inut és egy feketefülű papagájt.”

Mint az ET írja, Culkin egy 2018-as interjúban már beszélt arról, hogy családot szeretnének alapítani. Igaz, ebben a formában:

Csinálok néhány kisbabát. Ez jó fogás [mármint a barátnője], úgyhogy valószínűleg teszek bele pár babát egy ideig. Mármint, egyértelműen gyakoroltunk az utóbbi időben. Lesz vele néhány szép kisbabám. Ázsiai, úgyhogy icipici ázsiai babáim lesznek. Imádnivalók lesznek – egy csomó Sean Lennon rohangál majd a ház körül, pont ez kell nekem.

Az Esquire még azt írja, hogy Song és Culkin kapcsolata rendkívül harmonikus, és mindketten úgy beszélnek egymásról, mintha el sem hinnék, hogy ilyen jó lehet valakivel. „Vártam, mikor derül ki, hogy van valami. De nem – egyszerűen néha ennyire jó.”

Címlap-és borítókép: Brenda Song és Macaulay Culkin macskákat néznek 2019 júniusában.