Kourtney Kardashian 42 éves lett, ami önmagában nem lenne annyira érdekes, ha a jóbarátjából lett szerelmének, Travis Barkernek ez nem okozott volna tematikus fotóömlést az Instagramon. De hát okozott.

A dobos több ölelkezős-szerelmes képet és egy videót tett közzé a celebritás születésnapját felköszöntendő, azt írta hozzájuk, hogy „KIBASZOTTUL SZERETLEK, ÁLDÁS VAGY EZEN A VILÁGON. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT”. A videó sikerült egészen szuggesztívre, ezen Kardashian orális szexet imitál a férfi bal hüvelykujján.

Kardashian az E!Online szerint egy hatalmas, tulipánokból és gardéniákból álló csokrot kapott a zenésztől, erről lehet szó.

Az ünneplés része volt egy vacsora, illetve egy strandolás is valahol. (Valamikor?)

A pár tavaly december óta randizik, de már nagyon régóta barátok. A közelmúltban jelezték az Instagramon is, hogy együtt vannak – de nem valami lányregényes fotóval, hanem ezzel itt, amelyet Kardashian annyival kommentált, hogy filmnézős estét tartanak, de eddig nem sok filmet láttak.

Aztán jött egy fotó, ami egyértelművé tette, hogy a vonzalom hatására Barker magára tetováltatta Kardashian keresztnevét. (Utóbbi posztolta mindezt.)

 Két nappal később pedig Barker posztolt magáról egy képet dobolás közben, de azzal a megyjegyzéssel, hogy egész nap arról ábrándozik, hogy egy bizonyos illetővel szexel.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kourtney Kardashian pasija ujjszopogatós videóval fokozta az eddig is fülledt online flörtjüket

Travis Barker szerint a celebnő egy áldás ezen a világon.

3 · Apr 19, 2021 07:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments