Nick Carter egy 41 éves énekes, aki arról a legismertebb, hogy ő volt a Backstreet Boys legfiatalabb tagja. Lauren Kitt egy 37 éves fitneszszakértő-youtuber, ő és Carter 2014-ben házasodtak össze, a fenti kép 2016-ban készült róluk, első gyermekük születését megelőzően. Az ezt követő években két gyermekük született, és a héten szerdán született meg a harmadik kisbaba, akinek sem a nevét, sem a nemét nem árulták el eddig. Azt viszont megírta a híresség a Twitteren, hogy a szülés után komplikációk léptek fel, ezért az anyukának és az újszülöttnek egyelőre a kórházban kell maradniuk, így Carter is mellettük marad bent a szülészeten.

Szóval most már minden jobban néz ki, de még nem vagyunk túl a legrosszabbon. Egy éjszakát még a kórházban kell maradnunk. De apa és anya sólyomként figyeli a babát. Mindannyiótoknak köszönjük a szeretetet és a támogatást

– írja Nick Carter, aki az 5 éves Odin Reign és az 1 éves Saoirse Reign édesapja. A Page Six hozzáteszi, hogy a híresség nem mondott részleteket arról, milyen komplikációk léptek fel a szülés során, de megosztott egy fotót, amin a kórházban van és éppen imádkozik felesége és születő gyermeke egészségéért és épségéért.