Natalie Dormer színésznő, akit a legtöbben a Trónok harca című sorozatból (esetleg az Éhezők viadala Cressidájaként) ismerhetnek, egy podcastben beszélt arról, hogy egyébként három hónappal ezelőtt szülte meg első lányát. (A gyerek apja a szerelme, David Oakes angol színész és környezetvédelmi aktivista.)

Mert, mint a That's After Life című műsorban elmondta, mi mást lehet ilyenkor csinálni? 

Ez volt a legjobb dolog, amit a világjárvány alatt tehettem, hogy teherbe esek és gyereket szülök. Kicsit közhelyesnek érzem így magam

– merengett a színésznő, megjegyezve, a lánya valószínűleg olyan harminc év múlva majd ül egy bárban, és arról beszél a randiján, hogy „igen, covid-baba vagyok”.

A 39 éves Dormer arról is beszélt, rengeteg öröme van a gyerekében, ugyanakkor nagyon kimerült. Élete hátralévő részében például nem tervez reklamálni a forgatási időpontok miatt, mert „az alvásmegvonás valami egészen más, teljesen alábecsültem a dolgot”. Azt is megtapasztalta, hogy sokszor hallani másoktól, mennyire megváltoztatja az embe rszemélyiségét, világlátását, értékrendjét a gyerekvállalás. „Gyermektelenként forgatod a szemed, hogy persze, persze, aztán meg lesz egy, és akkor aztán rácsodálkozol.”

Az anyaszerepet annyira élvezi, hogy amikor a színháziak újraindulnak, úgy érzi, nehéz lesz visszatérnie a munkához. (Londonban él, a West Enden játszik, szerelmét is egy közös munka során ismerte meg 2019-ben.) Abban bízik, hogy napközben a lányával lesz, és esténként dolgozik – szemlézte az adást az E!.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Natalie Dormer eddig titkolta, hogy szült egy lányt

A Trónok harcával (Margaery Tyrellként) ismertté lett színésznő azt mondja, alábecsülte az ezzel járó alváshiányt.

9 · Apr 28, 2021 06:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments