Jessica Alba április 28-án lett 40 éves, amivel kapcsolatban egy videót és egy fotót is megmutatott a világnak. Előbbin egy kis méretű összejövetel látható, sok lufival, teraszos ünnepléssel, és persze Albával, aki jóval fiatalabbnak tűnik negyvennél.

A fotó viszont talán még érdekesebb, mert ritkán szokott olyan képet közzétenni, amelyen az egész családja jól látható (oké, egy húsvéti közös pózolás azért már összejött idén). Férje, Cash Warren mellett három gyerekük szerepel a fotón: Honor Marie és Haven Garner nevű lányaik (11 és 9), illetve a 2017 decemberében született, Hayes nevű fiuk. 

Albáról legutóbb azért írtunk, mert nyíltan beszélt arról, miért hagyta ott pályája csúcsán a színészetet. A Rompernek adott interjújában elmondta, hogy gyerekként sokat betegeskedett, és első gyereke születése után még erősebb lett benne a vágy, hogy minél több időt tölthessen a szeretteivel. A színészetet ezután nem tudta volna önazonosan folytatni, ezért inkább mással kezdett foglalkozni. Szóval az sem véletlen, hogy a családi képhez azt írta, „a szívem tele reménnyel, és minden, amit az életemben teszek, értetek van”.

(A valami más egyébként a The Honest Company nevű kozmetikumcége, ami csupa clean terméket forgalmaz. Ez valószínűleg valamilyen adalékanyagmentességet jelent, de még a honlapról sem derül ki egyértelműen, hogy mit értenek káros anyagok alatt. Figyelnek viszont a fenntartható alapanyag-beszerzésre, környezetbarát csomagolásra, és arra, hogy minden címkén egyértelműen azonosítható legyen, mi is van az adott termékben.)

Ha pedig ön őrjítő részletességgel szeretne olvasni Albáék családjáról, szerelméről és mindennapjairól, itt egy pompás cikk a témában.