A Bridgerton család színésznője, a sorozatban Daphne Bridgertont játszó Phoebe Dynevor és a Staten Island királya című film sztárja, Pete Davidson egy pár - állítja a Daily Mail. Bár eddig is voltak pletykák, hogy összejöttek [Davidsont PD-monogramos medállal látták korábban, de hát ez az ő monogramja is – a szerk.], most már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat. 

A két híresség még februárban került reflektorfénybe, amikor Dynevor New Yorkban meglátogatta Davidsont. Akkor még tagadták, hogy bármi is lenne köztük. Most viszont olyan képek készültek (kattintson ide értük) melyek láttán egyértelmű, hogy dúl a szerelem. A lesifotókat Nagy-Britanniában, a színésznő otthonától nem messze csinálták. A bulvárlap megszólaltatta a 27 éves Davidson egyik barátját is, aki elmondta, hogy komoly kapcsolatról van szó, nem egy futó kalandról. A felvételeken tisztán látszik, milyen jól érezték magukat egymás társaságában.

via GIPHY

Pete Davidson komikus-színészt azon kívül, hogy sokáig dolgozott a Saturday Night Live című műsorban, sokan talán onnan ismerhetik, hogy 2018-ban eljegyezte Ariana Grandét, majd még abban az évben szakítottak is (aztán Kaia Gerberrel járt).