tóth

Hírek: Hódi Pamela hazaért a kórházból a lányával, Tóth Andinak új klipje van

2021.05.10. 08:55

Ez itt a reggeli hírösszefoglaló, amelyben összegezzük, mi minden történt ismertnek mondható magyar emberekkel, vagy mi derült ki róluk azóta, hogy legutóbb ilyesmit írtunk.

Ez egy lényegretörő kiadás lesz.

Tóth-Hódi Pamela influenszer egy automatikusan eltűnő Instagram Storyval utalt arra, hogy megszületett a második lánya (akinek apja Tóth Bence labdarúgó), és már hazatértek vele a kórházból.

Vitray Tamástól a februárban okozott balesete miatt hónapokra elvették volna a jogosítványát, de kérvényt nyújtott be, és végül mégsem. Azzal indokolta, hogy a hibája nem vezetéstechnikai jellegű volt, hanem figyelmetlenségből eredt, illetve hogy 88 évesen egyedül él, egyedül látja el magát, ehhez pedig szüksége van a járművezetésre. (Blikk)

Szegedi Ferenc építési vállalkozó és celebritás a Life TV Bréking című műsorában beszélt arról, hogy kamaszkorában egy pedofil férfi egyszer zaklatta egy buszon. (Blikk)

Sokan szeretnének megismerkedni Demeter Alexandrával, aki egy realityszereplő, és elmondása szerint korábban titokban Bochkor Gábor barátnője volt. Ő viszont nem szeretne ismerkedni. (Blikk)

Ez itt Tóth Andi új klipje, egy új dalához. (Amikor írni szoktunk az énekesnőről, akkor a Facebook-kommentelőink egy része általában megkérdezi, hogy ő kicsoda. Az ő kedvükért ismét: Tóth Andi egy énekesnő, ráadásul dalszerző.)

Ördög Nóra és Nánási Pál közzétettek egy videót arról, ahogy új boltjuk megnyitására készülnek, csatornafúrásostul, foodtruckostul, de az is kiderült belőle, hogy körülbelül 13 éve vannak együtt, és Ördög még sosem látta Nánásit hányni, bár az utóbbi ennek bekövetkezését többször kilátásba helyezte. Bemutatták továbbá egy, a köz hasznát szolgáló kezdeményezésüket.

Palvin Barbara sajátos pózban mutatta be új frizuráját.

 Stohl Andrásnak pedig kutyája lett.

 A kiegyensúlyozottság jegyében: íme Till Attila macskája is, Pityu.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: Hódi Pamela hazaért a kórházból a lányával, Tóth Andinak új klipje van

Vitray Tamástól pedig mégsem vették el a jogosítványát a februári balesete után.

2 · May 10, 2021 08:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments