Christina Aguilera énekesnő az Instgramján osztotta meg az alábbi videót, amelyen nem ő, hanem egy Sofia Divene nevű személy látható. Mindjárt egyértelmű lesz, miért volt fontos ezt tisztázni.

  

Divene (eredeti nevén Martinez) ugyanis profin lényegül át az énekesnővé, ráadásul különböző (megjelenési) korszakait is parádésan fel tudja idézni. Ez részben nyilván annak köszönhető, hogy az arca eleve nagyon hasonlít Aguileráéhoz, de az elevét itt úgy kell érteni, hogy a közelmúltban például volt arcplasztikája. A YouTube-oldalára ezt a videót töltötte fel legutóbb, amelyen jól megfigyelhető, milyen, amikor csak önmagának sminkeli magát.

 Na de Divene-nek, aki ránézésre egy tizenkettőegytucat online személynek tűnik, nem ez az igazi terepe, hanem a TikTok, ahol 202 ezren követik. Itt főleg azzal foglalkozik, hogy bemutatja, miként alakul át kedvencévé, illetve hogyan tátog a dalaira. Íme, egy eklatáns példa.

@sofiadivene_

@xtina speaks nothing but factssss🥵 ##xtina ##cantholdusdown

♬ original sound - sofiadivene

 Oké, kettő.

@sofiadivene_

Sweet. Suga. Candy man. 🍬🍭 ##xtina ##candyman ##xtinaaguilerachallenge

♬ original sound - sofiadivene

Mint az egyik videójából kiderül, Aguilera nem most figyelt fel az utánzójára, hanem már tavaly is megosztotta az egyik videóját Twitteren.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Még Christina Aguilerának is feltűnt, milyen jól utánozza ez a nő

Sofia Divene az énekesnő bármelyik korszakába át tud lényegülni.

2 · May 11, 2021 11:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments