Bár már nem szerepel a hazai kereskedelmi csatornákon, továbbra sem vesztett a népszerűségéből Gombos Edina: igazi YouTube-sztár lett az elmúlt években, már több mint százezren követik a családja mindennapjait. 

A rádiósból lett tévés hat évvel ezelőtt egy négy hónapos babával, egy iskolakezdés előtt álló kisgyerekkel és három bőrönddel vágott bele férje, Alberto Costafreda oldalán az amerikai életbe. A család Floridában telepedett le, ahonnan rendszeresen jelentkeznek különböző beszámolókkal, videókkal.

Gombos Edina egy olyan 60 ezer lakosú városban él, ahol leginkább negyvenes, gyermekeket nevelő emberek vannak. A lakópark szépségét tetézi az itt élőkkel szembeni luxus bánásmód: a pázsitot kertészek gondozzák, a járdát pedig rendszeresen vizes kefével súrolják – írja a Story magazin

A feltöltött tartalmak megtekintése már több mint 18 milliónál tart, a kommentszekció nagy része pedig csak pozitív üzenetekkel van tele. Edina férje egyébként informatikusként helyezkedett el és egyre jobban beszél magyarul, ahogy a gyerekeik, Miranda és Matteo is.

A műsorvezető egy évtizeden át dolgozott a Sláger Rádió hírszerkesztő-hírolvasójaként, majd 2002-től képernyősként lett népszerű hazánkban. 13 évig vezette az Aktív, illetve a Magellán című műsort.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gombos Edináék amerikai álma valóra vált

A rádiósból lett tévés egy 60 ezer lakosú városban él, családja mindennapjait több mint százezren követik.

0 · May 13, 2021 01:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments