Kevés kínosabb dolog van annál, mint amikor csak a film publikálása után derül fény egy hatalmas bakira. Az 1982-es, Michelle Pfeiffer és Maxwell Caulfield főszereplésével készült musicalfolytatás, a Grease 2 egyik jelenetében például egy hatalmas villantást szúrtak ki, mely negyven évig senkinek sem tűnt fel (vagy ha valakinek fel is tűnt, jól titokban tartotta).

Az 1978-as kultikus alkotás folytatása annak idején nem volt túl népszerű: sem a kritikusok, sem a nézők nem szerették. Ám így is elmondható, hogy sokan látták, ezért is érdekes, hogy az internet csak most kapta fel ezt a jelenetet. A zavarba ejtő videót egy YouTuber, Justin Root osztotta meg a Twitteren.

Észrevettem egy ruhabalesetet a Grease 2-ben

– írta a posztban. Az ominózus jelenetben az látszik, hogy egy statisztának gátfutás közben kikandikál a sportnadrágjából az, aminek nem lenne szabad, és bár próbálja visszagyömöszölni, a kamera már rögzítette a lényeget. Az Independent felhívja a figyelmet egy kommentre, amely arról szól, hogy a férfi ugyan nyilván évtizedek óta tudott erről, ám nem szólt róla senkinek, remélve, hogy megúszta a lebukást.