18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

tk3s 19820101 alb a90 285522

Ez 40 éve senkinek nem tűnt fel? Van egy péniszvillantás a Grease 2-ben

2021.05.18. 16:04 Módosítva: 2021.05.18. 16:05

Kevés kínosabb dolog van annál, mint amikor csak a film publikálása után derül fény egy hatalmas bakira. Az 1982-es, Michelle Pfeiffer és Maxwell Caulfield főszereplésével készült musicalfolytatás, a Grease 2 egyik jelenetében például egy hatalmas villantást szúrtak ki, mely negyven évig senkinek sem tűnt fel (vagy ha valakinek fel is tűnt, jól titokban tartotta).

Az 1978-as kultikus alkotás folytatása annak idején nem volt túl népszerű: sem a kritikusok, sem a nézők nem szerették. Ám így is elmondható, hogy sokan látták, ezért is érdekes, hogy az internet csak most kapta fel ezt a jelenetet. A zavarba ejtő videót egy YouTuber, Justin Root osztotta meg a Twitteren.

Észrevettem egy ruhabalesetet a Grease 2-ben

– írta a posztban. Az ominózus jelenetben az látszik, hogy egy statisztának gátfutás közben kikandikál a sportnadrágjából az, aminek nem lenne szabad, és bár próbálja visszagyömöszölni, a kamera már rögzítette a lényeget. Az Independent felhívja a figyelmet egy kommentre, amely arról szól, hogy a férfi ugyan nyilván évtizedek óta tudott erről, ám nem szólt róla senkinek, remélve, hogy megúszta a lebukást.