A szülés utáni hajhullás a világhírű plus-size modellt, Ashley Grahamet sem kímélte. Nem szégyelli, ami vele történt, sőt büszkén mesél az átélt nehézségekről. 

Graham 2019-ben jelentette be, hogy várandós. Justin Ervin rendezővel 2010 óta házasok, és kilenc év után alakult úgy az életük, hogy igent mondtak a gyermekvállalásra. A modell a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy négy hónappal azután, hogy kisfia, Isaac megszületett, több hajcsomót is talált a fésűjében, sőt a lakásban is, szanaszét. A bőre is sokkal érzékenyebb lett, a hajvonala feljebb csúszott. Bár az elején megijedt, kis utánaolvasás után rájött, ez teljesen természetes. Végül megbékélt az állapottal, ahogy a 10 kiló súlyfelesleggel is. Graham korábban az Instagram-oldalára is posztolt pár fotót arról, mennyire más lett a frizurája.

A szülésnél is nagyobb trauma volt, amikor észrevettem, hogy csomókban hullik a hajam. Megrémültem, aztán kiderült, ilyen mással is előfordul, ez egy létező jelenség

– nyilatkozta a modell, aki úgy van vele, hogy az élete éppen hatalmas változáson megy keresztül, ezért nem bánja, hogy ilyen dolgok járnak vele.

Megtanultam úgy szeretni, ahogy sosem gondoltam, hogy tudok. Soha. Nem ismered az igazi szeretetet, amíg nincs saját gyereked

– véli.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ashley Graham elárulta, hogy csomókban hullott a haja a szülés után

A világhírű plus-size modell nemcsak a fésűjében, hanem a lakásában is talált hajszálakat. A változásról fotót is posztolt.

39 · May 19, 2021 01:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments