Életveszélyesen megfenyegette Szegedi Ferencet és Géczi Beatrix nevű partnerét Mandula Ádám – írja a Blikk. Jórészt realityszereplőkről beszélünk, Mandula (Éden Hotel/Aranypart/Éjjel-Nappal Budapest) és Géczi (modell) korábban párkapcsolatban éltek, 2017-ben született meg közös gyerekük, Medox. A nő azóta Szegedi Ferenc (Feleségek Luxuskivitelben) társa az életben.

Mandula az Instagram-oldalán tett közzé életveszélyes fenyegetéseket (ezek már nem elérhetők), a videókban pedig „fegyver, illetve kábítószernek tűnő por” látszott, ezért a TEK elfogta a férfit, 72 órára őrizetbe helyezték, de azóta egy távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet. (A fegyverről utóbb kiderült, hogy játékpisztoly.) A nő, mint a lapnak elmondta, retteg a férfitől, és nem szeretné vele tartani a kapcsolatot, de a közös fiuk miatt kénytelen. 

Nem merem odaadni neki a kisfiúnkat [sic], mert olyan dolgokat művel nyilvánosan és az Instagramon is, hogy rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak. Legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat és sajnos engem is többször is bántalmazott.

A gyámhatóságnál és a gyermekvédelemnél is eljárást indított a férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt, és kérelmezte, hogy kizárólagos felügyeleti jogot kapjon. Mandula azt mondta a lapnak: „nem tartom jogosnak a 72 órás őrizetet, de legalább volt időm gondolkodni a dolgokról. Nem gondoltam komolyan a fenyegetést, csak hirtelen felindulásból tettem”.

További hírek:

Elfogatóparancsot adtak ki május 18-án Zuber Krisztián Felicián ellen, aki a TNT együttes Inti nevű tagjaként ismerhető. Ittas járművezetés miatt keresik. (Telex)

Fekete Dávid felesége mindent megpróbál pénzzé tenni, amire már nincs feltétlenül szükségük, hiszen a férje előzetesben ül, és a három gyerekről valahogy gondoskodnia kell. Ráadásul a nevére írt cég tele van tartozással: 73 milliós kölcsönt vett fel rá a korábban énekesként feltűnt Fekete, akit most több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztással, csalással és közokirat-hamisítással gyanúsítanak. (Blikk)

Gáspár Bea és Evelin nevű lánya 2019-ben vétlenek voltak egy karambolban, a vétkes sofőr, aki a forgalommal szemben hajtva totálkárosra törte a kocsijukat, viszont beperelte őket rágalmazásért és becsületsértésért, mert állítólag csúnyákat mondtak neki a kórházban. Az ügyet kedden tárgyalták volna, de a nő végül visszavonta a feljelentést. (Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elvitte a TEK Aranypart Ádámot

Életveszélyesen fenyegette Szegedi Fecsó barátnőjét, aki egyben Medox nevű gyerekének az anyja.

12 · May 19, 2021 08:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments