Mark Wahlberg annak idején kockahasú rapperként lett híres, és világéletében ki volt gyúrva. Ezért volt nagy meglepetés bő két héttel ezelőtt, amikor kiderült, hogy egy filmszerep miatt éppen hízókúrán van, és addigra 14 kiló már fel is jött rá. Nos, az átalakulás folytatódik: a 49 éves színész most a haját is levágatta gyakorlatilag kopaszra. A fenti, márciusban készült borítóképen jól látszik, hogy milyen volt a haja eddig, ehhez képest most...

Új megjelenés

– írja az alábbi, csütörtökön posztolt képhez.

De visszatérve a hízókúrához: még frissebb az alábbi videó, aminek tanúsága szerint Wahlberg felkereste 2017 egyik legnépszerűbb mémjének főszereplőjét, Salt Bae-t. A művészi sószórásról elhíresült, übertrendi szakács nehezen komolyan vehető átéléssel húzkodja ki a csontokat egy bazi nagy darab húsból, aztán a sózást átengedi újabb híres vendégének, aki természetesen olyan jól tud csuklóból sózni, mintha 2017 óta ezt gyakorolná.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mark Wahlberg a hízókúrája részeként a mémekből ismert Salt Bae-nél is volt kajálni

Wahlberg egy filmszerephez alakul éppen át, és sószórásról híres szakács nála csak csontokat húzogatott, a csuklóból sózást átengedte a színésznek.

4 · May 21, 2021 05:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments