Mel B a családon belüli erőszakról készített videót a Women's Aid nevű szervezetnek, amely Angliában élő, bántalmazott nőknek segít. Sokáig a 47 éves énekesnő, a Spice Girls egykori tagja is közéjük tartozott.

Melanie Brown 2016-ban jelentette be, hogy tíz év után elválik Stephen Belafontétől, akkor még csak kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Mint kiderült, a férfi testileg és lelkileg is bántalmazta az énekesnőt házasságuk alatt, többek közt arra kényszerítette, szexeljen idegen nőkkel, és állítólag rendszeresen verte is. Brown többször is megpróbálta elhagyni, de nem hagyta – írja a Pagesix.

Egyszer például lefutottam a lépcsőn, mert azt hittem, hogy az exem levágta az ujjaimat. Az édesanyámnak kellett meggyőznie arról, hogy az ujjaim a helyükön vannak. Nem éreztem őket. Mindig emlékeztetem magam, hogy ennek már vége van, és csak rémképek a múltból

– mondta korábban az énekesnő a The Sun magazinnak. Mel B a mai napig mentális problémákkal küzd. Azt mondja, ameddig csak tud, harcolni fog és a történetéről azért beszél, hogy erőt adjon más embereknek a talpra álláshoz.

A videóban látható, ahogy az énekesnő menekül a bántalmazója elől. A sokkoló jelenet hatásosságát fokozza, hogy Brownt véresre-zúzódásosra sminkelték.  A felhívás végén emlékeztetnek, hogy a világon minden harmadik nőt ér bántalmazás, legyen szó családon belül erőszakról, vagy egy idegen által elkövetett nemi erőszakról.