A Keeping Up With The Kardashians című reality utolsó, 20. évadja megy most, a műsor a Kardashian család mindennapjait mutatja be 2007 óta, és nagyban hozzájárult a főszereplők hírnevéhez. Most az utolsó részekhez egy újabb beharangozót publikáltak, és ebben arról van szó, hogy Kim Kardashian belevágott egy jogi egyetemi kurzusba, minden bizonnyal részben azért, mert édesapja, Rob Kardashian szintén jogász volt – O.J. Simpson védőügyvédjeként lett híres.

A Kanye Westtől éppen válófélben levő realitysztár a hároméves jogi alapképzésnek futott neki az alábbi videó szerint, de egy olyan kurzusban, ahol az anyag négy évre van elosztva. Kim Kardashian azt mondja, hogy hat hétig napi 10-12 órát tanult az első év végét záró úgynevezett bébiszakvizsgára (angolul „baby bar”), de azt a hírt kapja az alábbi videóban, hogy a szükséges 560 pont helyett csak 474-et ért el, ezért megbukott. Kim Kardashian hozzáteszi, hogy ő úgy tudja, hogy ez a bébiszakvizsga nehezebb, mint az igazi szakvizsga.

Kourtney Kardashian azt mondja testvérének, hogy édesapjuk minden bizonnyal nagyon büszke lenne jogi tanulmányokat folytató lányára az eredménytől függetlenül. Kim Kardashian a videóban csalódottságának ad hangot, arra is tekintettel, hogy mennyi ideig nem tudott foglalkozni gyerekeivel a tanulás miatt, ami ezek szerint hiába volt. A felvételből kiderül, hogy ez az egész még tavaly októberben készült, Kim Kardashian 40. születésnapja előtt, és minden influenszerek anyja azt latolgatta, hogy megpróbálja-e majd novemberben a pótvizsgát, vagy várjon egy évet, és csak 2021-ben próbálkozzon újra.