A kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas brit színésznő, Emma Thompson igen vicces interjút adott a hamarosan mozikba kerülő Szörnyella című filmje miatt. Kiderült, hogy régóta nem hord bugyit, az alakformáló fehérneműtől pedig kirázza a hideg. 

A Disney legújabb alkotásában von Hellman bárónőt alakító színésznő a Lorraine nevű portálnak adott egy videóinterjút, amelyből kiderült, hogy a forgatáson teljesen kikészült attól, miket kell felvennie a különleges jelmezei alá – írja a Page Six.

Nem szeretem az alsóneműt, és kész. Régóta nem hordok, nem vagyok benne elememben. Nem szeretem a kényelmes fehérneműt sem. A kényelmes fehérneműt kényelmetlennek találom. Így tehát az [alakformáló] fehérnemű, ami arra volt hivatott, hogy olyan formájúvá tegyen, az ipari jelzővel írható le. Olyan, mintha egy tubus fogkrémet szorítanál meg; ha elég erősen nyomod középen, a dolgok le-és felfelé mozognak, és különböző formákat vesznek fel. De ez olyan, mintha egy gyurmafiguráról lenne szó

– mondta a 62 éves Thompson. A film főszereplője, Emma Stone majdnem elsírta magát, úgy nevetett kolléganője nem mindennapi megjegyzésén.

A Szörnyella hivatalos előzetesében ön is szemügyre veheti a színésznő átalakulását:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Emma Thompson elárulta, hogy neki a bugyihordás kín

A 62 éves színésznő nagyon sokat szenvedett a legutóbbi filmje forgatásán emiatt, mert még a kényelmeset is utálja, itt meg alakformáló kellett.

4 · May 28, 2021 02:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments