A mai Instahíradó megint tartogat pár különleges fotót hazai, ismert személyektől, először is Mihalik Enikőről!

Mihalik Enikőről idén tavasszal derült ki, hogy várandós és férjhez ment. Azóta többször posztolt a terhességéről, sőt arról is beszélt, hogy az Egyesült Államokban hozza világra első gyermekét. Mihalikról most újabb képek kerültek nyilvánosságra, méghozzá a Neked énekelek ruháinak zöméért is felelős Kiss Márk stylist, divattervező jóvoltából, a sorozat címe Vénusz szül(et)ése, mivel az egyik kép Botticelli leghíresebb festményét idézi.

A divatanyag a Fashion Street magazin címlapjára és hasábjaira készült. 

Nem véletlen választottuk Mihalik Enikőt címlapszereplőnek, hiszen a várandós topmodell meztelen – de semmit sem mutató – instaposztja ismét arról tett tanúbizonyságot, hogy hiába a 21. századi modernizáció, a napi szintű, sokkal ízléstelenebb social media-posztok ellenére a prűdség és álszentség még mindig virágkorát éli – olvasható a magazin Instagram-oldalán. A fotózáson ott volt a kismama párja is. 

Folytassuk Mészáros Mercédesszel, aki február óta a külföldi médiában Mercedes Blanche néven szerepel. A modell legújabb Instagram-posztjában egy székben ülve tesz úgy, mintha olvasna. Ezt nem mi állítjuk, ő maga fogalmazott így:

Szeretek úgy tenni, mintha tudnék olvasni

- viccel Mercedes Blanche.

Lékai-Kiss Ramóna az Elséve kedvéért megmutatta, hogy milyen szettben ápolja a haját: egy csipkés selyemfelsőben és sortban.

Kovács Dóra az Éjjel-Nappal Budapest című realityből lehet ismerős, ahol Zsófit alakította. A kozmetikusként is dolgozó fiatal lány két év után először újra tengerparton pihenhet, erről posztolt egy fotót az Instagram-oldalára.

A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Smaltig Dalma egy sejtelmes fotóval rukkolt elő egyszer színesben, majd fekete-fehérben. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mihalik Enikő Vénusznak öltözött egy címlapfotózáshoz, csak a haja takarja a testét

Mihalik Enikő melle már megint az Instagram szabályzatát feszegeti, miközben Lékai-Kiss Ramóna csipkés neglizsében reklámoz. Instahíradó!

0 · May 31, 2021 03:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments