Nyáron mutatják be a Becsúszó szerelem című filmet, emiatt beszélgettünk Stefanovics Angéla Jászai Mari-díjas színésznővel, aki nagy népszerűségnek örvendő YouTube-csatornája mellett a jövőbeli terveiről is beszélt nekünk. 

A Becsúszó szerelem több fontos témát is feszeget, a rasszizmustól a gyermekvállalásig. Mit szólt, amikor elolvasta a forgatókönyvet?

A forgatást megelőzte egy olvasópróba, ahol minden szereplő ott volt, és már akkor egyértelművé vált, hogy ez a film siker lesz. Nagy Viktor Oszkár olyan szereplőgárdát válogatott össze, akik hitelesen hozzák az általuk megformált karaktereket, a forgatókönyv pedig jó érzékkel nyúlt a kényes témákhoz és már az olvasópróbán is rengeteget nevettünk.

A filmben alakított karaktere, Mariann mindenáron gyermekre vágyik. Az ön életében is ennyire fontos téma az anyaság kérdés?

Az anyaság minden nő életében fontos téma. Előbb-utóbb mindannyiunkat elér ez a kérdés. Jó esetben dönthetünk róla, hogy szeretnénk-e gyereket, vagy sem, de vannak akik bizonyos okból nem választhatják természetes úton az anyaságot. Mariann, a filmbeli karakterem is hasonló cipőben jár.

A film fő témája a futball is. Ön szereti a focit?

Nem, és Mariann sem focirajongó.

Előadóművészként hogyan élte meg a koronavírus-járványt?

Színpad helyett itthon játszottam a kutyámmal. Ő nagyon értékelte ezt.

Az Anzselika Habpatronos videókon látszik, hogy profik: átgondoltak, és láthatóan a kivitelezésre is bőven szántak időt. Lassan 65 ezer feliratkozója lesz. Meddig tervez? Mennyi van még ebben a formátumban?

Addig fogjuk csinálni, amíg kedvünk lesz hozzá és lesznek új ötleteink. Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ennyien követik a YouTube-csatornánkat. Nem is gondoltam, hogy ez így lesz.

Ekkora követőtáborral hívhatom önt influenszernek?

Hívhat, de nem vagyok az, és köszönöm az influenszer közösségnek, hogy nem közösítettek ki eddig maguk közül.

Stefanovics Angéla mit csinál, ha nem forgat vagy játszik? Hogyan képzeljük el egy napját?

A jóga fontos szerepet tölt be az életemben. Egyébként pedig ugyanazt csinálom, mint mindenki más. Szívesen kirándulok, főzök, olvasok.

Hol és miben láthatjuk még játszani, vannak-e filmtervek a közeljövőre nézve?

Épp most forgatok egy Goda Kriszta által rendezett filmben. Az őszi szezonban lépek, majd újra színpadra, de lehet, hogy néhány nyári fesztiválon is megfordulok addig a Csaó, avagy Stefanovics Angéla körberajzolja magát című kétszemélyes monoelőadásommal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stefanovics Angéla: egyértelművé vált, hogy ez a film siker lesz

A színésznő interjút adott a Velvetnek, többek közt a Becsúszó szerelemről. Anzselika Habpatronként hálás a magyar influenszer-közösségnek, hogy nem közösítették ki eddig.

0 · Jun 01, 2021 02:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments