Ikreket vár Lance Bass és férje, Michael Turchin. A hírt a People magazinnak megerősítették, és kiadtak egy borzasztóan ötletes kisfilmet is, kezdjük ezzel!

A horrorfilm-előzetes címe, a Two Buns In The Oven szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy két buci van a sütőben (a bun in the oven kifejezés terhességet jelent), szóval a lényeg, hogy Bass-ék fia és lánya október legvégén, vagy november elsején érkezik elvileg. Az N'SYNC egykori tagja ennek különösen örült, mert, ha még nem jött volna rá, rajong a Halloweenért.

A zenész-színész-művészpár 2010 óta van együtt. 2014-ben házasodtak össze, 2018 óta szeretnék bővíteni a családjukat, amihez több petesejtdonor segítségét is megpróbálták igénybe venni. Egymás után kilenc donorral dolgoztak együtt, volt, akinek nem sikerült elegendő petesejtet produkálnia, másról pedig kiderült, hogy genetikailag nem jól illenek egymáshoz. Tavaly év elején elveszítették az ikermagzataikat, ezután egy színész barátjuk segítségével találtak ügynökséget, azon keresztül sejtdonort és béranyát. Idén újrakezték az eljárást, most  pedig úgy tűnik, minden rendben van.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lance Bass és férje ikreket várnak

Október végén, november elején érkeznek, egyik fiú, másik lány. 2018 óta szeretnék bővíteni a családot.

823 · Jun 02, 2021 11:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments