Átfutottuk gyorsan a magyar Instagramot, hogy megnézzük, mit posztoltak mostanában az ismert magyar személyek.

Hát ilyeneket.

Horváth Éva azon elmélkedett, hasonlít-e a születendő fia a már óvodás nagyobbikra, Kristófra. Akármire is jut a kérdéssel kapcsolatban ön, az biztos, hogy a modell az összes, mostanában várandós celebnőt lekörözte azzal, hogy a még meg sem születettről posztolt képet, ráadásul teljesen ingyen, nem egy magazinnak eladva a felvételt!

És ha már emlegettük: a szintén gyereket váró Sáfrány Emese légtornász a követői kérdéseire válaszolgatott az Instagramon, egyikük arra volt kíváncsi, volt-e már rövid haja, vagy tervez-e vágatni. Íme, a válasz.

Tolvai Renáta énekesnő annak örült, hogy szerelme, Kállay-Saunders András zenész élő koncertjén járt, illetve talán annak, hogy maga a koncert egyáltalán létrejöhetett.

Hosszú Katinka úszónő a világ tudtára adta, hogy olykor sminkelni is szokott: egy ilyen alkalmat meg is mutatott.

Tóth Gabi a trianoni békeszerződés évfordulójáról emlékezett meg. 

Végül pedig egy külföldi vendégposzt: Cara Delevingne modell tett közzé egy pár képet arról, ahogy Prágában vízibiciklizik. Ha arrafelé jár, talán összefuthat vele! Ha így van, legyen szíves feltétlenül közölni, kinek a társaságában tartózkodik ott, mert a felvételekből nem derül ki – még a kutya személyazonossága sem.