Híreket mondunk, ahogy szoktuk.

Azt írja a Blikk, hogy Rubint Rella, aki Rubint Réka unokahúga, olyan öltözetben ment el a testvére esküvőjére, amely sok ember rosszallását váltotta ki. Íme, a kérdéses ruházat:

Hogy pontosan hány ember lelkületében esett jóvátehetetlen kár a szett hatására, egyelőre nem tisztázott. (A Schobert-család mindenesetre testületileg hagyományosabb értelemben vett elegánsban vonult fel az eseményen.) Kérjük, nyilvánítson véleményt, mennyire tartja a fenti látványt (fekete ruha az esküvőn, fehér ruha az esküvőn, fehérneműt idéző ruhadarab az esküvőn) jóvátehetetlen divatbűnnek! Frissítés: jelentkezett már olvasónk, aki szerint a hivatkozott ruhadarab egy  „elegáns csipkés top”.

Szerintem

Aztán: a Media1 írja, hogy a Gazdasági-és Versenyhivatal eljárást indított a Sport&Tip nevű oldal üzemeltetői ellen, mert „a hatóság szerint vélhetően megtévesztően hirdeti a szolgáltatást. Az eljárás kiterjed a céggel együttműködő véleményvezérek felelősségének a vizsgálatára is. Ez az a cég, amelyiknek Hajdú Péter, LL Junior és Berki Krisztián is reklámozta korábban a tippjeit.” A megtévesztés például úgy valósulhatott meg a GVH szerint, hogy a Sport&Tip hirdetései „megtéveszthették a fogyasztókat a tippekre történő előfizetéstől várható eredményekről és előnyökről, illetve annak kockázatáról”, továbbá az influenszerekkel készített reklámjaiknál nem minden esetben volt egyértelmű, hogy ennek a szolgáltatásnak a hirdetéséért az adott internetes véleményvezér pénzt kapott. További aggályok bőségesen, az eredeti forrásból itt olvashatók.

Ha lemaradtak volna: Jamie Lee Curtis Mátészalkán járt, ahol nyitás előtt megtekinthette a Tony Curtis múzeumot. (Azért kötődik a településhez, mert a nagyszülei, elen és Emanuel Schwartz onnan emigráltak.) Alábbi Facebook-bejegyzésében arról is írt, segít a polgármesternek, hogy a régóta üresen álló zsinagógából közösségi központot hozzanak létre - ez alatt anyagi támogatás értendő. (Maga az épület itt tekinthető meg.) 

Röviden

Radics Gigi megunta, hogy a kommentelői most éppen azért szóltak be neki, hogy a reklámposztjában éppen milyen ruhában pürésít/facsar a gyerekének a szponzortermékkel, és visszaszólt. (Blikk) 

Kasza Tibor, akinek hamarosan új műsora indul a TV2-n (Szerencsekerék), azt mondja, amióta apa lett, már nem olyan túlmozgásos és kajla. (Bors)

Szabó Győző és Rezes Judit részletezték az esküvői terveiket. (Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Rella csipkés melltartóban ment a testvére esküvőjére

Követői egy része szerint ezzel jóvátehetetlen bűnt követett el. A hírekben még: Kasza Tibor nem kajla, Radics Gigi mérges, Jamie Lee Curtis Mátészalkán járt.

342 · Jun 07, 2021 07:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments