tk3s tid exclusive  mar 598594

Megvolt a lánykérés: Mark Ronson DJ-nek Meryl Streep lesz az anyósa

2021.06.08. 16:39

Mark Ronson zenész-producer és Grace Gummer színésznő (Meryl Streep lánya) eljegyezték egymást, írja a Page Six. A lap már májusban közölt egy fotósorozatot, amelyen a pár láthatóan nagyon boldogan sétálgat, Gummernek pedig van egy gyanús gyűrű az ujján – hát Ronson most arról beszélt, hogy túl van egy sikeres lánykérésen.

Ronson a podcastjében a Tame Impalaként ismert Kevin Parkerrel beszélgetett, és itt jegyezte meg, hogy nemrég igent mondtak a lánykérésére, amely alatt az Innerspeaker című lemez szólt. Parker erre gratulált neki, hogy pont az ő albuma ment a háttérben, majd ahhoz is, hogy az eljegyzési kísérlet sikeres volt.

A pár tavaly óta randevúzik, márciusban a Sun arról írt, hogy pár hónapja vannak együtt. Mindketten voltak már házasok, igaz, Gummer csak 42 napig, bizonyos Tay Strathairn színésszel. Ronson viszont hét évig volt Joséphine de La Baume francia színésznő férje, és utólag azt mondta, hogy frigyük az ő zenei karrierje miatt ment tönkre, az övé a felelősség.

A dj-producer bemutatása a szülőknek már megtörtént, jól értesült források szerint a férfit Meryl Streep igen rokonszenvesnek találta.