A 32 éves Elizabeth Olsen egy, a Variety magazin felkérése miatt készült videóinterjúban szólta el magát, ahol a párját, Robbie Arnettet már a férjeként említette. A Marvel mozik Skarlát Boszorkánya a pandémia alatt állt oltár elé.

A legfiatalabb Olsen-lány az Agymenők sztárjával, Kaley Cuocóval folytatott videóbeszélgetésben bukott le, a jelenetet itt láthatjuk:

A házunkban felújítás zajlik, szóval most a fürdőszobánkból kszönök be és most látom, hogy a férjem bekészítette ide a Little Miss Magicet

 – mondta a sztár, utalva a háttérben látható gyerekkönyvre, majd jót nevetett az elszólásán. A színésznő és Robbie Arnett zenész 2017-ben kezdett randevúzni, majd két évvel később az eljegyzés is megtörtént. Mivel az Olsen ikrek húga félve őrzi a magánéletét, annyira, hogy még Instagram-fiókja sincs, nem valószínű, hogy többet megtudunk a frigyről. Nem ő az egyetlen, aki titokban ment férjhez a közelmúltban: Ariana Grande alig húsz vendég – családtagok és közeli barátok – jelenlétében, egy kaliforniai helyszínen májusban mondta ki a boldogító igent, szintén a nyilvánosság teljes kizárásával.