GettyImages-1304638015

Kate Hudson 80 perc szexet helyezett kilátásba, mert rájött, hogy az is edzés

2021.06.11. 13:12

Kate Hudson posztolt egy videót az Instagramjára, amelyben közölte, hogy most eltűnik vagy egy óra húsz percre, mert egy appból (ami a WW diétás életmódprogramhoz tartozik, amit ő is követ) megtudta, hogy ez remek testedzésnek számít (hat pontot kap ennyi enyelgésért).

Azt azért megjegyezte, a 80 perces edzés attól függ, hogy a partnere, Danny Fujikawa is bírja-e a dolgot (közös ismerőseik kommentben megjegyzik, nemhogy készen áll rá, eleve így született).

A 42 éves színésznő-vállalkozó 2018 óta reklámozza ezt az életmódprogramot, de eddig még nem volt példa hasonlóan buja hirdetésére. (Ezen kívül része van egy edzőruhás cégben, és étrendkiegészítőket is forgalmaz – meg vodkát.)

Mint a Page Six írja, az azért legfeljebb az app készítőinek és használóinak lehetett újdonság, hogy a különféle szexuális tevékenységek ugyanúgy kalóriát égetnek, mint bármilyen testmozgás. Legfeljebb azért nehéz meghatározni, mennyit, mert viszonylag nehéz objektívan mérni: függ például attól, ki mennyire mozgékony közben, általában mennyit mozog, és mennyi a testtömege. Kiindulásnak ez sem lehet rossz.

Címlap-és borítókép: Kate Hudson az idei Golde Globe-díjátadón.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kate Hudson 80 perc szexet helyezett kilátásba, mert rájött, hogy az is edzés

Ennyire szexuális hangvételű reklámot még nem láttunk a színészből lett életmódtanácsadónál, pedig vodkát is árul.

0 · Jun 11, 2021 01:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments