Cristiano Ronaldo nagy összeget bukhat a New York Post szerint, ha egyáltalán sikerül a közeljövőben eladnia a Trump Towerben 2015-ben vett lakását. Annak idején 18,5 millió dollárért (5,34 milliárd forint) vette meg, négy évvel később pedig arra jutott, hogy inkább eladná. Azóta sem sikerült neki, mostanra pedig már csak 7,75 millió dollárt kérne érte (2,23 milliárd forint). Itt nézheti meg a hirdetést.

A portugál focista, bár ez az évszámból is kiderül, még azelőtt vásárolta meg a három hálószobás, három és fél fürdős ingatlant, hogy Trumpot az Egyesült Államok elnökévé választották volna, a rajongói még petíciót is indítottak azért, hogy adja el mihamarabb. De hiába akart megválni tőle, először valószínűleg Trump miatt, aztán pedig a világjárvány okán nem volt kelendő. Mint a Post írja, korábban kiderült, hogy ez az enteriőr ihlette meg E.L. Jamest, amikor A szürke ötven árnyalatában jellemezte a BDSM-fogékony főszereplő lakását. 

Az alvásra és tisztálkodásra alkalmas helyiségek mellett van benne nappali, étkezős konyha, és elképesztő kilátás, na meg burkolatok drága anyagokból. A főhálóhoz márvány fürdőszoba, nagy öltözőszoba és külön zuhanyzó tartozik, az épülettömbben pedig edzőterem, privát vendéglő és portaszolgálat található.

Na de akármekkora veszteséggel is tud túladni ezen a lakáson, Ronaldót biztosan nem vágja földhöz a dolog: a Forbes szerint 2020-ban ő lett az első aktív csapatsportoló, aki a karrierjével egymilliárd dollár feletti vagyont szerzett – ez 288,4 milliárd forintnak felel meg. Csak a Juventusszal kötött szerződése évi 64 millió dollárt (18,4 milliárd forint) hoz neki, és 2022-ben jár le – a hozzáértők szerint utána jó eséllyel vagy a Real Madridhoz, vagy a Manchester Unitedhoz igazol.

És ha a sportból származó keresménye nem lenne elég jelentős, vannak más források is: nemrég nyílt meg Madridban a Pestana CR7 nevű hotel, amelyben a Pestana a szállodalánc neve, a CR7 pedig rá utal. A befektetés értéke 13 millió euró, ami 4,55 milliárd forintot tesz ki. Az alábbi galériában erről láthat néhány képet.

Egyéb szempontból is felesleges aggódni érte: szép helyeken jár a családjával, az Instagramon a legtöbb érdeklődőt az ő megnyilvánulásai vonzzák (298 millió követője van), és nagy-nagy boldogságban élnek Georgina Rodriguezzel.