Magyar és külföldi híres nők friss posztjai közül szemezgettünk, így készítettük a következő összeállítást. Váratlan fordulat: ma nem szerepel a gyűjtésben Metzker Viktória.

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese, Horváth Cintia az alábbi fotóját mindössze annyival kommentálta, hogy abból kiderüljön, melyik márka bikinijét viseli. Ez tehát egy reklám, amelyből hasonlóra még itt láthat számos példát.

Az egyik legjobban foglalkoztatott magyar plus size modell, Sirokai Diána fotójával folytatjuk, aki ugyancsak bikinit reklámoz, csak ő egy plus size ruhákat forgalmazó cégét. Ezt az idézetet írta hozzá: „women don’t just decide to hate their bodies, we teach them to”, vagyis hogy a nők nem csak úgy döntenek, hogy gyűlölni fogják a testüket, mi tanítjuk erre őket. A forrását sajnos a Google segítségével sem sikerült megtalálnunk, de jó gondolat.

A brit Demi Rose Ibizáról, egy nyugágyról jelentkezett be. Neki általában ennél több mondanivalója nem szokott lenni.

Nicole Scherzinger Portugália egyik sivatagos részén sétálgatva mutatta meg, hogyan fest fehér bikiniben és szalmakalapban. Aki ennél közelebbről is kíváncsi a dologra, annak ez a hasonló témájú poszt segíthet.

A Cooky néven ismert rádiós műsorvezető 27 évvel fiatalabb párja, Szécsi Debóra nosztalgiázott egyet az Instagramján. A család nemrég Dubajban nyaralt, erről láthatunk most egy felvételt.

ÖNNEK MELYIK HÍRESSÉG FOTÓJA TETSZIK A LEGJOBBAN?