tk3s 00525421 000005

Cara Delevingne megmutatta a házát, van benne labdamedence és vaginafolyosó is

2021.06.24. 09:07

Cara Delevingne Los Angeles-i háza bekerült az Architectural Digest magazin július-augusztusi számába, és amennyire visszafogottan néz ki ez az ingatlan kívülről (leszámítva az óriási kőoroszlánokat), akkora őrület van odabent.

„A munkám miatt sokféle jelmezt kell viselnem. Szeretek ezekbe a különböző szerepekbe bújni, ezért akartam, hogy az otthonom is visszatükrözze ezt a sokféle témát és hangulatot” – mondta el a lapnak a rocksztár-modell, miért rendezte be a házát ennyire színesen, változatosan és esetenként teljesen dilisen. Íme, egy videó, amelyen mindent körbemutogat.

A házban minden helyiséget más-más téma alapján rendezett be, de mindenütt  van valami vagy növényi vagy állati jelenlét. Például az itt-ott megjelenő, kócsagos Gucci-tapéta, a rengeteg cserepes virág, a leopárdos lépcsőszőnyeg vagy a rajcsúrozó kutyái. 

Találni a házban jelmeztárat, pókersátrat, játékgépeket és egy labdákkal teli medencét is. „Ennek a háznak számomra az az üzenete, hogy sose nőjünk fel. Mindig őrizzünk meg valami gyermeki ártatlanságot vagy örömöt, vagy csak a vidámság iránti vágyat. Nagyon jók ezek akkor, ha stresszes vagy. Képtelenség sírni egy labdatengerben. Kipróbáltam” – mondta a lapnak a modell, és ha ehhez hozzávesszük, hogy egyébként saját bevallása szerint annyira kemény a padló, hogy szívesebben jár otthon rollerrel, akkor az egész lassan tényleg egy Vonka Vilmos-féle őrületnek tűnik. Leszámítva, hogy van benne egy dominánsan rózsaszín helyiség, „puncipalota” az ő szavaival, amelyben van sztriptízrúd, hinta, és egy titkos „vaginafolyosó”, amelybe az Architectural Digest szerzője szerint egy vulvaszerű szobron át lehet bejutni és egy kerek ajtón ki. 

Próbatermében többek közt dob, zongora és gitár áll (mindhármon játszik), és egy nem használatra szánt, David Bowie-dedikálta gitár is. A kertben hatalmas medence, két trambulinnal, sátorral.

De még mindig otthonnak érzem. Van rendes ebédlője, nappalija, és egy remek konyhája. És egyben olyan is az egész, mint egy utazás. Minél mélyebbre hatolsz, annál több kincset fedezel fel.