Az X-Faktor harmadik szériájának győztese, Oláh Gergő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hamarosan ötszörös édesapa lesz. Bár nagy az öröm a családban, a 32 éves énekesnek muszáj volt visszaszólnia azoknak, akik bántani kezdték őket az újabb baba miatt.

Oláh Gergőék hamarosan héttagú família lesznek, ugyanis az énekes felesége, Niki gyereket vár. A híresség a posztjában elmondta, hogy bár a rajongói oldalán mindenki örült a hírnek, újságok közösségi oldalának kommentelői bántó és sértő megjegyzéseket tettek rájuk.

A mai világ nem tud azonosulni azzal, sőt, konkrétan hülyének nézik azt, akinek 1-2-nél több gyermeke van, ezért a negatív, alpári kommentektől szerettem volna óvni magunkat, de így is, hogy nem engedélyeztük, megírta pár magazin és jöttek a »szép« kommentek! Így azt látom, hogy ez egy ÜGY! Ezért bátran kiállok mellette! Amikor közmunkás voltam, 2 gyermeket neveltünk szeretetben, szerényen, de BÜSZKÉN! Már nem közmunkás vagyok, most 5 gyermeket fogunk nevelni, NAGYON BÜSZKÉN! IGEN, 5.... 5 DARAB GYERMEKÜNK VAN! (De ezt figyeld, több barátunknak 6, 7, 8, 9, 11 gyermeke van!) Képzeljétek, nem használtuk fel a CSOK-ot, de van szép nagy kertes házunk... a CSALÁDI PÓTLÉKOT nem azért kapják az emberek, hogy eltartsák a családot, benne van a nevében, hogy PÓTLÉK, szóval ha emiatt lenne ILYEN SOK GYERMEKÜNK, éhen halnánk mi HETEN, ja nem, KILENCEN a kutya meg a macska is éhen döglene! A feleségem nem egy »SZÜLŐGÉP«, a feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális, amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra!

– írta többek között az énekes. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oláh Gergő visszaszólt: nem a CSOK és a családi pótlék miatt lesz újabb gyerekük

Bár a híresség rajongói oldalán mindenki örült a hírnek, az újságok közösségi oldalainak kommentelői bántó és sértő megjegyzéseket tettek rájuk.

0 · Jun 24, 2021 12:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments