Ed Sheeran, a 30 éves brit énekes új számmal jelentkezett, és hogy ezt népszerűsítse, most újra médiaszerepléseket vállal. A kanadai iHeart Radiónak például arról beszélt, hogy bár annak idején szemüvegesen vált világsztárrá, most már csak divatból hordja néha a kereteket, bennük ablaküveggel, merthogy idő közben megműttette a szemét.

Nagyjából mindig ugyanúgy nézek ki és ugyanúgy öltözködöm. Bár meglézereztettem a szemem és egész sokat fogytam, úgyhogy egy kicsit azért máshogy nézek ki

– mondta Sheeran a rádióműsorban, hozzátéve, hogy már bánja, hogy nem csináltatta meg előbb a műtétet. De azért korábbi, szemüveges önmagától sem válik meg annyira könnyen:

fogtam az összes szemüvegem és átszereltettem őket nulla dioptriás lencsére, szóval ha bármikor divatozni akarok velük, felveszem őket.

Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi másfél évben Sheeran nem akart túl sokat divatozni: a legutóbbi szemüveges sajtófotója 2019 végén készült, ez látható az oldal tetején, és ugyanebből az időszakból való az utolsó szemüveges instaposztja is, ami alább látható.

énk